Cea mai agitata concurenta de la "Vocea Romaniei": "Parul, imi sta groaznic parul? Deci, cum incepe? Cum incepe, jur? Aoleuuu..."


	Cea mai agitata concurenta de la "Vocea Romaniei": "Parul, imi sta groaznic parul? Deci, cum incepe? Cum incepe, jur? Aoleuuu..."
Citeste mai mult despre: Vocea Romaniei,
Data: 24 Octombrie 2012

Emisiunea este in intregime pe Voyo.ro.

Cristina Popoaca lucreaza la o firma de publicitate si si-a dorit sa se faca remarcata la "Vocea Romaniei". Inainte sa intre pe scena, era atat de emotionata incat a uitat versurile si era foarte preocupata de look-ul ei.

"Am o presiune pe torace si pe abdomen"
"Parul, imi sta groaznic parul?"
"Deci, cum incepe? Cum incepe, jur? Aoleuuu..."
"Parul, parul, e ok?"
, s-a tot agitat Cristina.

Nici pe scena lucrurile nu au fost mai usoare. Nu a reusit sa tina microfonul in stativ si s-a stresat sa cante corect, dar i-a iesit exact pe dos, desi are un glas frumos. Aceasta a cantat piesa "Speechless", dar nu a reusit sa-i lase fara cuvinte pe jurati.

Momentul cel mai amuzant a fost cand Smiley i-a aratat cum se pune microfonul in stativ, iar Pavel Bartos a venit sa verifice ce a reglat Smiley.

"Chiar daca nu ne-am intors, suntem fanii tai. Unde stai in Bucuresti? Chiar daca astept un copil, pot sa-mi fac prieteni", i-a spus Horia Brenciu cu zambetul pe buze, declarand ca el doreste sa isi faca prieteni.

Poti vedea momentul doar pe Voyo.ro.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies