Ce au in comun papadia, mesteacanul si chimenul? Integrate intr-un regim alimentar diversificat, va ajuta sa scapati mai rapid de kilogramele nedorite.
Aceste plante se consuma atit in salate cit si sub forma de infuzie, spune Oana Cuzino la "Ce se intampla, doctore". Insa trebuie introduse in dieta doar la indicatia medicului.30 de minute de miscare zilnic si un regim alimentar natural, variat, de 1800 de kilocalorii pe zi. Iata componentele principale ale oricarui debut in cura de slabire.
Nutritionistul este cel care ar trebuie sa va faca combinatiile alimentare in functie de starea de sanatate. Pe linga produsele de calitate, e obligatoriu sa beti peste doi litri de apa pe zi. In acest regim puteti integra optim cateva plante cu proprietati diuretice si depurative. Din aceasta categorie de plante benefice face parte mesteacanul.
Medicul decide cantitatile preparatelor standardizate. In privinta maceratului de mesteacan reteta e urmatoarea. Se pun 3 linguri din planta intr-un litru de apa plata. Se lasa la temperatura camerei o noapte, dupa care se inlatura planta si se bea preparatul pe tot parcursului unei zile. Si maceratul din papadie si urzica este un aliat in lupta impotriva kilogramelor.
Astfel, aceste plante ofera organismului nutritenti fara prea multe calorii. Acelasi efect il are si chimenul. Datorita acestuia, organismul asimileaza mai usor nutrientii din alimente si comsumul poate scadea fara efort. Si preparatele de soc se pot integra intr-un regim variat prin care se urmareste scaderea in greutate. Indiferent de planta aleasa, tineti cont ca niciuna nu se consuma dupa ora 18.
Consecinta: nu ardeti mai multe calorii, ci doar va suprasolicitati corpul.
Afla mai multe din video de mai jos: