Momentul care le-a stricat nunta s-a transformat in cel mai mare noroc. Ce s-a intamplat in cea mai importanta zi din viata acestor tineri


	Momentul care le-a stricat nunta s-a transformat in cel mai mare noroc. Ce s-a intamplat in cea mai importanta zi din viata acestor tineri
Citeste mai mult despre: nunta, album, fotografii,
Data: 10 Iunie 2014

Orice mireasa sau mire isi doreste ca ziua nuntii sale sa nu fie umbrita de niciun ghinion si ca totul sa iasa perfect, insa rare sunt ocaziile cand lucrurile ies exact asa cum iti doresti.

Un cuplu din SUA a dat lumii intregi o lectie despre cum sa privesti totul ca pe o oportunitate si sa intorci un incident neplacut in favoarea ta. Michael Wolber si April Hartley au fost nevoiti sa schimbe locul in care urma sa aiba loc nunta lor dupa ce in apropiere a izbucnit un incendiu de proportii, scrie Daily Mail.

La numai cateva minute dupa ce April a pasit spre altar, au sosit pompierii si i-au anuntat pe nuntasi ca trebuie sa paraseasca locul dupa incheierea ceremoniei. Nunta a fost scurtata la doar 15 minute, insa mirii au reusit sa transforme un potential dezastru intr-unele din cele mai reusite fotografii de nunta din istorie.

"In timp ce invitatii, angajatii de la firma de catering si DJ-ul plecau spre noua destinatie, noi ne-am strecurat sa facem niste fotografii incredibile, cele mai bune pe care le-am facut pana acum", a povestit fotograful Josh Powell.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies