Kim Kardashian, in lacrimi. Prin ce drama trece vedeta de reality show


	Kim Kardashian, in lacrimi. Prin ce drama trece vedeta de reality show
Citeste mai mult despre: Kim Kardashian,
Data: 13 Septembrie 2013

Desi sarcina si apoi nasterea copilului ar trebui sa aduca numai bucurii in viata unei femei, in cazul lui Kim lucrurile stau altfel. Vezi ce a determinat-o pe vedeta sa intre in depresie.

La sfarsitul anului trecut, Kim Kardashian a primit cu bucurie vestea ca va avea un copil, iar visul ei de a deveni mama urma sa se indeplineasca dupa cateva luni.

Desi perioada sarcinii este unica pentru o femeie, iar aceasta trebuie sa se bucure de momentele respective, vedeta reality show-ului “Keeping up with the Kardashians” a trecut prin momente critice in cele noua luni de zile.

Statutul de persoana publica nu i-a fost favorabil in acea perioada, iar gurile rele au criticat-o dur pentru acele multe kilograme pe care le-a luat in timpul sarcinii.

Fratele ei vitreg, Brody Jenner, a dezvaluit intr-un interviu faptul ca vedeta a suferit foarte mult din cauza rautatilor pe care le-a scris presa, iar momentele cand mergea la chioscul de ziare si vedea titluri precum "Kim este o balena" o demoralizau puternic.

Acesta a recunoscut ca sora lui vitrega nu s-a putut bucura de sarcina asa cum ar fi fost normal, iar pentru o perioada buna aceasta cazuse in depresie din cauza tuturor lucrurilor ridicole care erau scrise despre ea.

In momentul de fata, Kim Kardashian depune tot efortul necesar pentru a scapa de kilogramele acumulate in ultimele luni si pentru a fi o mama buna.


ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies