Sora mai mica a lui Kim Kardashian, mai slaba ca oricand. Cum arata adolescenta de 17 ani, acuzata de multi ca ar fi anorexica


	Sora mai mica a lui Kim Kardashian, mai slaba ca oricand. Cum arata adolescenta de 17 ani, acuzata de multi ca ar fi anorexica
Citeste mai mult despre: Kim Kardashian, Kendall Jenner,
Data: 13 August 2013

Kendall Jenner are 17 ani si este una dintre surorile mai mici ale lui Kim Kardashian, controversata vedeta tv din SUA.

Adolescenta este singura care nu a mostenit formele mai mult decat generoase care au adus familia Kardashian in centrul atentiei si urmeaza o cariera de succes in modelling.

Daca surorile sale tind sa fie mai degraba rotunjoare, Kendall, 17 ani, primeste reprosuri cum ca e prea … slaba, iar cea mai recenta aparitie a adolescentei in public a alimentat criticile si mai mult. Surprinsa de paparazzi in aeroportul din Burbank, California, Kendall isi etaleaza silueta firava intr-o bluza care ii lasa talia la vedere si o pereche de pantaloni scurti. 


Sunt in mod constanta criticata pentru ca sunt prea slaba”, a recunoscut adolescenta intr-un interviu. “Eu chiar incerc sa ma ingras, dar nu reusesc. Ce nu inteleg oamenii e ca sa spui despre cineva ca e prea slab e la fel de rau ca si cum i-ai spune ca e prea gras. Nu e un sentiment deloc placut sa auzi asa ceva”, a adaugat ea.

Kim Kardashian, sora mult mai celebra a lui Kendall, nu a mai fost fotografiata de paparazzi de pe 15 iunie, data la care s-a nascut fiica ei, pe care a botezat-o North West. Acesta este, cu siguranta, cel mai lung interval de timp in care Kim nu si-a facut aparitia in public, de cand a devenit vedeta. 

Desi multi fani s-ar fi asteptat sa faca publica pana acum o fotografie cu micuta North West, se zvoneste ca frumoasa bruneta vrea sa vanda primele imagini cu fetita sa pe o suma colosala de bani. Mai multe publicatii i-au oferit deja lui Kim 2 milioane de dolari pentru drepturile exclusive asupra primei fotografii cu fiica lui Kim si Kanye.

Sursa: Daily Mail

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies