Intalnire de gradul 0 cu excelenta. Cheful care si-a dat DEMISIA de la Camp David pentru ca Bill Clinton i-a cerut hamburger. VIDEO


	Intalnire de gradul 0 cu excelenta. Cheful care si-a dat DEMISIA de la Camp David pentru ca Bill Clinton i-a cerut hamburger. VIDEO
Data: 29 Mai 2012

Show-ul este integral pe Voyo.ro.  Stiai ca acum poti degusta mancarurile gatite de Chef Florin Dumitrescu? Participa AICI la concursul "Ia-ti diploma de MasterChef".

A facut show-uri culinare pentru Bill Clinton, Margaret Thatcher, regele Hussein al Iordaniei, Juan Carlos al Spaniei, printul de Liechtenstein: doamnelor si domnilor, Chef Joseph Hadad.

A venit la Masterchef ca sa arate ce inseamna excelenta in bucatarie. Si, ca sa ii faca pe concurenti sa inteleaga mai bine ce inseamna verticalitate, Chef Hadad le-a marturisit ca si-a dat demisia de la Camp David in momentul cand Bill Clinton i-a cerut sa-i prepare un hamburger.

Show-ul este integral pe Voyo.ro

"Este o legenda vie. Este ca si cand as fi mers sa-l vad pe Mozart live", a caracterizat Andreea intalnirea.

"Acesti oameni sunt niste semizei, pentru mine", a completat Izaura. "Fiecare picatura de ulei facea diferenta intre a fi ceva incredibil si a fi ceva mediocru", a continuat ea.

Un alt invitat de marca: Tudor Constantinescu, maestru chocolatier. Cei doi au oferit un exemplu de main course si de desert, la testul sub presiune.



<

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies