Fetita Vanatorului de Crocodili a implinit 15 ani! Transformarea spectaculoasa a lui Bindi Irwin din copila inocenta, in domnisoara


	Fetita Vanatorului de Crocodili a implinit 15 ani! Transformarea spectaculoasa a lui Bindi Irwin din copila inocenta, in domnisoara
Citeste mai mult despre: Steve Irwin, Bindi Irwin,
Data: 19 Noiembrie 2013

Fetita Vanatorului de Crocodili nu mai este chiar o... fetita! Bindi Irwin, primul copil al lui Steve Irwin si al sotiei lui, Terri, s-a transformat intr-o domnisoara superba care frange deja inimile baietilor.

Bindi s-a nascut pe 24 iulie 1998 intr-o familie in care dragostea fata de animalele salbatice era omniprezenta. In timp ce alti micuti abia se obisnuiau sa mangaie un catel sau o pisica, micuta Vanatorului de Crocodili Steve Irwin se juca cu serpi veninosi si hranea aligatorii de la gradina zoologica la care lucra si tatal ei, scrie perfecte.ro.

Marcandu-si prima aparitie televizata la varsta de 2 ani, copila a dus mai departe mostenirea raposatului ei tata. Bindi avea numai opt ani cand Steve a fost omorat de o pisica de mare, iar acum, la sapte ani de la decesul tatalui, ea a inceput sa se transforme intr-o frumoasa domnisoara care continua sa faca numele Irwin cunoscut in intreaga lume.
 
 
Cu nenumarate show-uri televizate, aparitii in filme, DVD-uri si activitati artistice, Bindi face ceea ce tatal ei a incurajat inca de cand aceasta era mica: urmeaza o cariera in divertisment.
 
 
Adolescenta a implinit 15 ani si a sarbatorit, desigur, in mediul ei preferat: gradina zoologica din Australia, "casa" Vanatorului de Crocodili. Alaturi de mama si fratele ei mai mic, Robert, Bindi s-a bucurat de un tort tematic imens si si-a salutat admiratorii.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies