Dovada ca iubirea trece peste orice obstacol. Par un cuplu obisnuit, dar continuarea acestei fotografii te va emotiona pana la lacrimi


	Dovada ca iubirea trece peste orice obstacol. Par un cuplu obisnuit, dar continuarea acestei fotografii te va emotiona pana la lacrimi
Citeste mai mult despre: Kelly Cottle, Jesse Cottle,
Data: 18 Octombrie 2013

O fotografie in care apar Jesse si Kelly Cottle, ea tinandu-l pe el in carca, a emotionat milioane de oameni si a facut inconjurul internetului in ultimele zile.

Povestea celor doi tineri nu este una obisnuita.

In 2009, Jesse Cottle, tanarul sanatos, puternic si plin de viata care, cu sase ani in urma, se alaturase infanteriei marine si plecase in Afganistan, s-a intors acasa cu ambele picioare amputate, dupa ce o bomba artizanala s-a declansat langa el.

Am fost constient tot timpul”, povesteste Jesse despre momentul exploziei. “Ma consider norocos ca am trecut de perioada grea de recuperare si ca inca mi se pare ca viata e frumoasa si merita traita, mai ales datorita frumoasei mele sotii”, adauga tanarul.

Tanarul nu s-a lasat doborat de aceasta grea lovitura, iar la scurt timp dupa ce s-a intors acasa, in San Diego, a cunoscut-o pe viitoarea lui sotie la un curs de inot. A fost dragoste la prima vedere si, acum un an, si-au oficializat relatia.

Fotografiile de mai jos au fost realizate in urma unei vizite la parintii lui Kelly, care locuiesc in Idaho. Nimeni nu se astepta, insa, la reactiile coplesitoare care au urmat publicarii lor pe o retea de socializare. “A fost incredibil, intreaga America s-a indragostit de Jesse si Kelly”, declara fotograful Sarah Ledford, cea care a publicat imaginile.

Ma bucur ca pozele au avut acest impact, dar  a fost o surpriza pentru noi”, sustine Jesse. “E bine ca s-a intamplat asa, mai sunt multe alte cupluri in America in aceeasi situatie ca si noi, e o onoare sa ii putem reprezenta si pe ei”, spune si Kelly.


FOTO: Sarah Ledford

Sursa: Daily Mail

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies