S-au cunoscut acum 35 de ani si s-au iubit. Ce s-a intamplat cand el i-a trimis o poza, anul acesta. O poveste ca in filme


	S-au cunoscut acum 35 de ani si s-au iubit. Ce s-a intamplat cand el i-a trimis o poza, anul acesta. O poveste ca in filme
Citeste mai mult despre: relatii,
Data: 23 August 2013

Povestea de iubire dintre Gay Cioff si Mark Ovenhaus ar putea fi scenariul unei comedii romantice de succes. Cei doi s-au cunoscut in tinerete, pe o plaja din Florida, insa viata i-a despartit pentru aproape 35 de ani.

Gay si Mark s-au indragostit la prima vedere, intr-o vacanta de vara, in 1978. De cum l-a vazut, Gay a acceptat sa se mute cu el in vila pe care acesta o detinea pe plaja Gibson, din Florida, potrivit Daily Mail, citat de www.stirileprotv.ro.

Au fost trei saptamani de iubire cum nu s-a mai vazut, dupa cum chiar ei povestesc. La finalul vacantei, insa, Gay, in varsta de 27 de ani la acea vreme, s-a intors in Washington, unde o astepta jobul de vis pentru ea, acela de profesoara. Mark a revenit si el la New York, unde lucra ca producator de documentare pentru PBS.

Au tinut o vreme legatura prin telefon pana cand intr-o zi si-au pierdut de urma. Amandoi trecusera printr-un divort cand s-au cunoscut si nu cautau sa intre intr-o relatie amoroasa.

Anii au trecut. Fiecare s-a recasatorit cu altcineva, Gay a avut doi copii, iar dupa cativa ani de casnicie, a divortat, convinsa fiind ca nu va mai face niciodata acest pas. Mark a avut si el un copil, nascut in aceeasi zi cu unul dintre cei ai lui Gay. Sotia lui a murit din cauza cancerului la san si la cap. Mark a trecut prin momente groaznice.

Intr-o seara, Gay a auzit o melodie pe care nu o mai ascultase din vara anului 1978, cand l-a cunoscut pe Mark. A inceput sa se gandeasca la acea perioada si l-a cautat pe Facebook. Dupa numai 4 minute de cand ea i-a trimis o cerere de prietenie, Mark i-a raspuns: "Este atat de placut sa iti revad numele pe ecran".

Au decis sa se revada pe aceeasi plaja unde s-au indragostit. Dupa doua intalniri, Mark a realizat ca se reindragosteste de ea. I-a scris pe Facebook ca are ceva de la intalnirea lor de acum 35 de ani. I-a trimis o poza cu ea stand in pat si zambind la camera. Raspunsul ei a fost o poza cu el stand in aceeasi pozitie.

"Doamne, nu pot sa cred! Cine scrie acest scenariu?", i-a scris Mark cand a vazut poza.

Astfel, la numai o luna de la reintalnirea lor, Mark a cerut-o de sotie. S-au casatorit anul acesta pe plaja pe care s-au cunoscut, in prezenta copiilor si a catorva prieteni. Intrebati de preot daca se accepta ca sot si sotie, cei doi nu au raspuns prin traditionalul "Da", ci "Cu siguranta".

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies