In editia de martea aceasta, in care este invitat si chef Joseph Hadad, concurentilor le sunt rezervate doua probe in deplasare.
Stiai ca acum poti degusta mancarurile gatite de Chef Florin Dumitrescu? Participa AICI la concursul "Ia-ti diploma de MasterChef".
In editia din 29 mai, de la 20.30, cei ramasi in cursa primesc provocarea de a gati pentru taximetristi, dar si pentru turistii aflati la munte si vor avea onoarea sa se intalneasca cu un renumit masteru bucatar, chef-ul israelian Joseph Hadad. Seara se va deschide la Pro Tv cu sarcina pe care cele doua echipe formate in editia trecuta o au de dus la bun sfarsit in parcarea unui hipermarket din Capitala: sa gateasca pentru nu mai putin de 100 de taximetristi mici, chifle si garnituri.
- Saptamana viitoare finala MasterChef va fi difuzata in doua parti - marti, 5 iunie si miercuri, 6 iunie, de la 20:30 la ProTv.
Aparent usoara, proba le va da de furca celor doua echipe conduse de Petru si de Liliana. Taximetristii trebuie tratati cu un fel de mancare consistent, care sa fie gustos si care sa se poata manca in graba. Iar pasta de mici trebuie pregatita la fata locului. 2 camioane de ingrediente pentru fiecare echipa in parte vor sosi in parcarea special amenajata pentru ca echipele sa aiba la discretie tot ce le trebuie.
“Vestea ca vom gati pentru taximetristi a fost pentru mine una dintre cele mai bune”, va spune Simona foarte incantata, “eu sunt taximetrista si nu ma gandeam vreodata ca “Masterchef” ne va da aceasta ocazie.” Echipele vor avea de pregatit pasta de mici, vor trebui sa combine asa cum trebuie ingredientele astfel incat sa obtina cel mai bun gust, vor trebui sa aproximeze portiile astfel incat sa ajunga pentru toti taximetristii si vor trebui sa si serveasca la timp la mesele amplasate in parcare.
Echipa care va pierde testul din parcare va intra marti seara la testul sub presiune, acolo unde vor avea onoarea, dar si dificial sarcina, sa se intalneasca cu unul dintre cei mai mari si recunoscuti chefi, israelianul Joseph Hadad. Cu inca doi concurenti eliminati in urma acestui test, cei ramasi in competitie au parte de o noua surpriza: bucataria este dusa pe noi culmi, tocmai la munte, acolo unde echipele au de pregatit masa pentru tursiti si salvamontisti, chiar in varful muntelui, intr-un peisaj care-ti taie rasuflarea.
Cine va concepe cel mai gustos meniu adecvat zonei si sportului pe zapada si, mai ales, cine sunt concurentii care se vor lupta pentru un loc in finala, veti afla in editia “MasterChef” din 29 mai, de la 20.30.