Desert de MasterChef: banana toast! O reteta simpla si delicioasa, recomandata de Petru Buiuca


	Desert de MasterChef: banana toast! O reteta simpla si delicioasa, recomandata de Petru Buiuca
Citeste mai mult despre: Petru Buiuca, MasterChef,
Data: 18 Iunie 2012

Primul MasterChef al Romaniei s-a pus pe treaba! Petru Buiuca a postat prima reteta pentru fanii sai de pe Facebook - un desert usor de realizat, dar de mare efect.

"Nume de fita: Banana Toast! Nume pe romaneste: Sandvis de paine cu ou. Intre avem: banane si ciocolata si banane cu dulceata de capsuni", a scris Petru Buiuca pe pagina sa de Facebook.

"reteta: paine cu ou, prajit in teflon, ciocolata topita, banane taiate. Apoi sandvisul cu paine, ciocolata, banane taiate, dulceata de capsuni si inca o felie de paine.

Si SECRETUL: apasati tare, cu suflet, sa se turteasca si sa se intrepatrunda deliciile astea bune si usoare", a explicat cel care a devenit primul MasterChef al Romaniei.

Constanteanul in varsta de 23 de ani, stabilit in Bucuresti, le-a marturisit fanilor ca inca merge la jobul lui, de office manager intr-un birou de arhitectura, chiar si dupa ce a castigat marele premiu in valoare de 50.000 de euro la Masterchef. CLICK AICI sa afli ce vrea Petru sa faca cu banii castigati la MasterChef

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies