De ce nu se mai uita oamenii in sus? Cum a schimbat telefonul mobil modul in care interactionam cu cei din jur

De ce nu se mai uita oamenii in sus? Cum a schimbat telefonul mobil modul in care interactionam cu cei din jur
Citeste mai mult despre: pictoriale,
Data: 07 Ianuarie 2013

In trecut, telefonul era un mijloc de a contacta pe cineva in cazul in care se intampla sa fie acasa sau la birou. In prezent, telefonul mobil a devenit o necesitate 24 de ore din 24.

Intreaga societate a devenit obsedata de acest dispozitiv care a transformat complet modul in care comunicam, oferindu-ne posibilitatea de a trimite instant mesaje, fotografii, inregistrari audio sau video familiei sau prietenilor oriunde s-ar afla pe glob, scrie Daily Mail, citat de Mediafax.

Avand acces la Internet, aplicatii sau jocuri, oamenii isi petrec tot mai putin timp uitandu-se la ceea ce se intampla in jurul lor. in schimb, ei stau mai tot timpul cu capul in jos si par vrajiti de tehnologia moderna, evitand din ce in ce mai des sa interactioneze cu cei din jur.

O colectii de instantanee realizata de un cercetator din Finlanda ilustreaza aceasta noua tendinta. Pe site-ul weneverlookup.tumblr.com au fost postate sute de fotografii cu oameni surprinsi cu privirea in jos mergand pe strada, in mijloace de transport sau stand intr-un restaurant.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies