Le-ai vazut pe cele doua noi prezentatoare ale Stirilor ProTV de la ora 13:00? Fa cunostinta cu ele: GALERIE FOTO


	Le-ai vazut pe cele doua noi prezentatoare ale Stirilor ProTV de la ora 13:00? Fa cunostinta cu ele: GALERIE FOTO
Data: 14 Ianuarie 2013

Stirile ProTV de la ora 13:00 sunt acum prezentate de Diana Enache si de Alexandra Stoian.

Din 3 ianuarie, telespectatorii ProTV sunt intampinati la Stirile ProTV de la ora 13:00 de Diana Enache si Alexandra Stoian. Diana si Alexandra le prezinta telespectatorilor ProTV principalele evenimente ale pranzului, insa fiecare isi continua si munca de teren. Astfel, ele alterneaza o saptamana la pupitrul stirilor cu una in mijlocul evenimentelor. 

Diana Enache are o experienta de aproape 10 ani, iar acum se bucura sa descopere in redactia Stirilor ProTV o echipa "minunata si bine inchegata", asa cum a caracterizat-o chiar ea. "Fiecare dintre noii colegi are ceva de daruit, iar eu primesc, cu deschidere, orice ma ajuta sa inteleg si mai bine sistemul Gandeste liber", a marturisit Diana. 

Alexandra Stoian este jurnalist de patru ani si s-a alaturat echipei Stirilor ProTV atunci cand a inceput sa lucreze la ProTV Iasi. "Am ajuns dupa o perioada destul de scurta in Bucuresti si la fel de rapid a trebuit sa ma obisnuiesc cu ritmul alert in care se fac lucrurile pe teren, in redactie, sa asimilez repede foarte multe informatii, contacte, surse, sa ma misc rapid si sa-mi fac jobul cat mai bine", a declarat Alexandra.

Ambele corespondente au fost extrem de incantate de faptul ca prezinta Stirile ProTV de la ora 13:00. "E un numar despre care credeam ca imi aduce ghinion", a recunoscut Diana. "Sortii s-au intors acum", a continuat stirista. "Propunerea de a prezenta Stirile ProTV de la ora 13:00 m-a bucurat si mi-a dat incredere in mine, a venit dupa o perioada foarte plina din punct de vedere profesional, in care simteam nevoia de un feedback. Raspunsul pe care l-am primit a fost mai mult decat un cadou de Craciun", a povestit incantata Alexandra Stoian.  

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies