Daniel Max Dragomir, intre dans si muzica! Vezi cum se descurca cu repetitiile si cum impaca aceste doua pasiuni


	Daniel Max Dragomir, intre dans si muzica! Vezi cum se descurca cu repetitiile si cum impaca aceste doua pasiuni
Data: 16 Octombrie 2012

Daniel Max Dragomir participa la cel de-al XIII-lea sezon al emisiunii Dansez pentru tine alaturi de Diana Pop

In ultimul timp ai avut parte de multa atentie din partea presei. Te-a schimbat succesul?
Nu stiu cum vad ceilalti succesul meu. Poate ca au impresia ca m-am schimbat. Eu stiu ca am ramas acelasi om simplu, insa am devenit mai responsabil si mai respectuos fata de oamenii din jur si fata de meserie.

Ce ai facut dupa "Vocea Romaniei"?
Am muncit din greu si am incercat sa evoluez. La inceput, foarte multi oameni au venit sa ma vada si sa ma asculte din curiozitate. Stiam ca se astepta sa vada un “Daniel Max Dragomir” plin de viata, exact cum au vazut si la “Vocea Romaniei’. Mi-am dorit si imi doresc in continuare foarte mult sa nu-i dezamagesc si sa pot sa le ofer mereu ceva nou.

Ce planuri ai din punct de vedere muzical?
Pregatesc primele piese proprii. Acum caut un producator muzical care sa finiseze munca mea si a colegilor mei de trupa.

Cum este sa treci de la o scena pe care canti la una pe care sa dansezi ca un profesionist?
Abia acum cand a trecut mai bine de un an de cand nu mai dansez, imi dau seama cat de greu este sa dansezi. Nu as da chitara din brate pentru o cariera in dans, dar “Dansez pentru tine” m-a facut sa-mi aduc aminte de cele mai importante si mai frumoase momente din “tineretea” mea.

Cum o sa impaci muzica si dansul?
La mine, muzica si dansul au mers intotdeauna mana in mana. Nu cred ca am dansat vreodata fara sa cant piesa pe care dansam si cum bine ati vazut la “Vocea Romaniei”, nu stateam locului niciodata in timp ce cantam.

Ce stil de dans crezi ca ti se potriveste cel mai bine?
Tot ce se danseaza in pereche ma face sa ma simt bine. Imi place sa simt ca partenera se lasa condusa de mine si stiu ca pot sa ofer siguranta persoanei care danseaza cu mine.

De care dintre dansuri iti este cel mai frica?

Inainte sa incep un alt stil de dans ma documentez foarte mult. Nu intru niciodata in sala de repetitii fara sa stiu ce urmeaza sa fac. Astfel, e greu sa mai simti frica.

Cu ce vedeta ti-ai dori sa ajungi in finala?
Toti avem foarte mult de munca pana sa ajungem in finala. Imi dau seama ca aceasta emisiune nu este doar un concurs de dans. Raman in finala doar cei care rezista atat fizic cat si psihic.

Care dintre jurati iti inspira teama sau iti pare mai exigent?
Toti sunt exigenti. Toti au o experienta vasta in acest domeniu si e greu sa-i pacalesti ca stii sa dansezi. Dar cred ca Mihai Petre, care jurizeaza tehnica, este cel mai exigent. Are insa tot dreptul sa fie asa. El insusi danseaza foarte curat, totul este foarte clar si ordonat in fiecare stil pe care il abordeaza si este normal sa aiba asteptari mari de la cei care sunt pe ringul de dans.

Care sunt "eroii" tai - de fictiune sau reali?
Am fost intotdeauna fascinat si mi-am dorit sa am puterile personajului din desene animate Wolverine din X-Men. Anii au trecut, am crescut si acum imi doresc sa fiu Bruce Springsteen. 

Care este moto-ul tau in viata?
Mi-a placut o vorba spusa de Constantin Brancusi:  "Sa muncesc ca un sclav, sa fiu liber ca un rege si sa creez ca un Dumnezeu."

Ce talent nu ai si ti-ar placea sa ai?
Mi-ar placea sa pot sa scriu versuri. Ma lovesc foarte des de problema asta. Dar este bine ca am intalnit niste oameni care fac treaba asta foarte bine si o sa vedeti asta in urmatoarele piese semnate “Smashed Mosquito”.
 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies