"Daca mai vorbesti de familia mea, am sa te spulber". De ce a reactionat asa Tavi Colen


	"Daca mai vorbesti de familia mea, am sa te spulber". De ce a reactionat asa Tavi Colen
Citeste mai mult despre: Happy Hour, Alin Oprea, Tavi Colen,
Data: 30 Ianuarie 2012

Tavi Colen s-a facut foc si para cand a auzit declaratiile fostului sau coleg de trupa, Alin Oprea, legate de familia sa. Acesta din urma a afirmat ca Tavi Colen a distrus doua casnicii si a lasat un copil fara tata. Iata ce amenintare a primit pentru aceste vorbe grele:

"Domnule Alin Oprea, poti sa spui despre mine orice, ca sunt nebun, ca eu cant prost, ca sunt gras, ca sunt urat, poti sa spui absolut orice! Nu ma intereseaza ce vrei sa spui, dar te atentionez si te-as ruga insistent. Habar nu ai ce e cu copilul meu si cu familia mea. Nu ai dreptul sa vorbesti despre familia mea. Pentru ca daca o s-o mai faci, am sa te spulber si stii foarte bine ca pot sa o fac! Nici nu stie cum arata copilul meu! Cu mine a incurcat-o rau de tot! Nu te lega de familia mea, te rog frumos! Nu familia mea, faceti-va scandalul vostru", i-a transmis Tavi Colen lui Alin Oprea la Happy Hour.

Tavi Colen a mai sugerat ca fostul sau coleg de trupa ar avea probleme cu alcoolul. O posibila dovada vine chiar din inregistrarile emisiunii "Serviti, va rog":

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies