Nimeni nu le-ar fi dat prima sansa la marele premiu. Sora Cristina si Josh Kaufman, castigatorii de la "Vocea Italiei" si "Vocea Americii", au daramat prejudecati


	Nimeni nu le-ar fi dat prima sansa la marele premiu. Sora Cristina si Josh Kaufman, castigatorii de la "Vocea Italiei" si "Vocea Americii", au daramat prejudecati
Data: 11 Iunie 2014

Castigatorii ultimelor sezoane de la "Vocea Italiei" si "Vocea Americii" au reprezentat o adevarata surpriza pentru toata lumea. Daca o calugarita simpatica a reusit sa cucereasca publicul italian, americanii au votat cu miile un tip timid, cu ochelari, insa cu o voce care nu te poate lasa indiferent.

Caravana "Vocea Romaniei" a inceput preselectiile pentru un nou sezon al competitiei de la ProTV. Doar vocea conteaza! Inscrie-te acum 

 

Sora Cristina Scuccia a devenit cunoscuta in toata lumea, dupa ce o inregistrare cu ea cantand piesa "No One", din repertoriul artistei Alicia Keys, la emisiunea Vocea Italiei, a facut senzatie pe Internet si a strans peste 45 de milioane de afisari pe Youtube.

 

Sora Cristina a reusit sa convinga publicul ca ea este Vocea Italiei, reusind sa obtina 62% dintre voturile publicului. Melodia care i-a asigurat succesul in competitie a fost o piesa italiana special compusa pentru ea: "Lungo la riva".

 

 

Josh Kaufman, conurentul in varsta de 38 de ani din echipa lui Usher, a reusit sa impresioneze audienta cu un cover dupa melodia "Set fire to the rain", a lui Adele si a fost declarat marele castigator. "Te-ai pierdut si te-ai regasit. Nu este posibil ca acest baiat sa nu castige The Voice. Tu trebuie sa fii castigatorul", i-a spus Usher dupa ce concurentul si-a incheiat prestatia.

 

"Nici nu pot sa vorbesc, sunt coplesit, surprins si fericit. Este mult mai mult decat mi-am putut imagina vreodata", a marturisit Josh, inca socat ca a fosr declarat castigatorul sezonului sase al emisiunii "The Voice USA".

 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies