IASI, doar VOCEA conteaza! Vino astazi la preselectiile pentru noul sezon VOCEA Romaniei la ProTV!


	IASI, doar VOCEA conteaza! Vino astazi la preselectiile pentru noul sezon VOCEA Romaniei la ProTV!
Data: 14 Iunie 2014

Dupa primele trei sezoane “Vocea Romaniei” ce au tinut milioane de romani in fata televizoarelor, show-ul de la ProTV reincepe cautarile pentru a descoperi noi talente care sa intre in adevarata competitie a vocilor. 

Duminica, 15 iunie, la Iasi, aspirantii la marele titlu sunt invitati sa-si arate calitatile artistice si sa demonstreze ca pot fi urmatoarea mare VOCE a Romaniei. 

Loredana, Marius Moga, Smiley si Pavel Bartos vor continua in aceasta toamna la ProTV spectacolul vocilor.

Inscrierile pentru editia a patra “Vocea Romaniei” se fac pe site-ul vocearomaniei.protv.ro, iar participantii sunt asteptati apoi apoi sa-si demonstreze talentul in cadrul preselectiilor prezente in mai multe orase din Romania. 

Caravana "Vocea Romaniei" a inceput preselectiile pentru un nou sezon al competitiei de la ProTV. Doar vocea conteaza! Inscrie-te acum  

Caravana “Vocea Romaniei” va ajunge, dupa Iasi, pe 22 iunie la Timisoara, in Bucuresti pe 28 si 29 iunie si Constanta pe 13 iulie. 

Vocea Romaniei a obtinut rezultate record de audienta la ProTV inca de la primul sezon, iar succesul a fost din ce in ce mai mare (8,5 rating si 26% share in anul 2011, 12 rating si 26,4% share in 2012 si 13,2 rating si 30,5% share in 2013, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani).

The Voice este un format international cu o popularitate imensa, care a castigat in ultimul an mai multe premii importante precum Prime Time Emmy Award (Outstanding Reality-Competition program), Critics’ Choice Television Awards (Best Reality Series Competition) sau Billboard Mid-year Music Awards (Best music Reality Show).

“Vocea Romaniei” - Doar Vocea conteaza!


ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies