Concurentele Femeia alege au intrat în casă! Cei 10 participanți vor petrece timp împreună, în această seară

26 Septembrie 2021, 11:16


	Concurentele Femeia alege au intrat în casă! Cei 10 participanți vor petrece timp împreună, în această seară
Citeste mai mult despre: femeia alege, casa, concurente, concurenti,

Un moment mult așteptat a avut loc, aseară, în emisiunea Femeia alege. Majda, gazda show-ului, le-a invitat pe cele cinci concurente în vila de lux care le va deveni casă în următoarele luni. 

Vizibil emoționate, dar curioase de experiența de a trăi alături de alte persoane și de fi filmate, zi de zi, Oana, Carmen, Romanița, Ruxandra și Cristina au trecut pragul casei și s-au cunoscut. Iar reacțiile incredibile și întâlnirile neașteptate nu au întârziat să apară.


 

Oana Zidaru a fost prima care a intrat în casă și a simțit o conexiune instantă cu una dintre cele cinci camere, în timp ce a admis că bucătăria este un loc în care nu va intra prea des deoarece nu știe să gătească. Cea de-a doua a fost Carmen Alexandrescu, pasionata de fitness, care a vrut să se asigure că are la dispoziție aparatele necesare pentru a avea grijă de silueta și sănătatea ei pe mai departe.  

Romanița Duminică, cea de-a treia concurentă, a fost prima care s-a bucurat când a văzut cât de mare este bucătăria și elementele avute la dispoziție, iar rolurile s-au împărțit rapid! ”Eu fac de mâncare, Carmen arde caloriile”, a spus concurenta.  


 

Ruxandra Barău a avut o mare surpriză când a deschis ușa casei. Acolo se afla Carmen pe care o cunoștea foarte bine! ”Nu ne-am văzut de aproape 2 ani”, a spus Carmen, încântată că o cunoaște pe una dintre fete. ”Nu știu cum faci, Carmen, dar vreau să ies bombă de aici”, i-a spus Ruxandra, făcând referire la pasiunea colegei ei pentru sport. 


 

Emoțiile au crescut când Cristina Postolachi a intrat în casă... și le-a recunoscut și pe Ruxandra și pe Carmen! Cum a fost ultima care a intrat, concurenta a fost puțin dezamăgită să afle că au fost deja împărțite camerele. Însă, Majda a venit rapid în vilă și le-a spus: ”Aveți drepturi egale. Camerele se vor împărți de acum!”. 
 
Nu ratați astăzi super ediții Femeia alege! De la ora 19:00, Majda va afla preferințele fetelor în ceea ce îi privește pe cei cinci băieți. Oare cine le-a atras privirea și le-a făcut să creadă că această experiență ar putea reprezenta startul mult visat în dragoste? Vedem curând! În plus, de la ora 22:30, băieții și fetele vor avea parte de o primă întâlnire în vila de lux. Cu siguranță, primele intrigi nu vor lipsi!

FOTO: PRO TV

Vezi "Femeia alege" și pe Pro Tv Plus:
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies