Andrei Serjant i-a făcut pe jurați să plângă. “Ne-a dat o lecție”

Citeste mai mult despre: Andrei Serjant, superstar,
Data: 25 Septembrie 2021

Este din Chișinău , are 21 de ani și își câștigă banii cântat pe stradă. A renunțat în clasa a 9-ala un liceu normal și s-a mutat la colegiu pentru că, spune el, era mai ușor. 

Specializarea lui este în servicii hoteliere, însă după ce a terminat colegiul nu a vrut să continue în domeniul pentru că nu vrea să fie “legat” de un job.

Își dorește să facă muzică pentru că nu vrea să devină sedentar. A început să cânte după ce a văzut un film despre un chitarist, nu își amintește cum se numea, și a două zi l-a rugat pe tatăl lui să-i cumpere chitară. A învățat singur de pe internet, iar apoi a încercat și cu vocea.

A început să cânte pe stradă în 2015. Văzuse un băiat pe stradă și se gândea dacă ar putea și el să facă asta. S-a dus de mai multe ori, dar nu a avut curaj să scoată chitara. Într un final, și a făcut curaj și a cântat și a strâns și ceva bani.

După ce a văzut că e apreciat pe stradă, cu banii adunați și-a plătit câteva lecțîi de canto. De 6 ani, cântă pe stradă. Au regulă de două ore – o regulă a străzii, pentru a nu cânta unii peste alții. Programul se face în funcție de ora la care ajungi. Toți o respectă și sunt foarte uniți. Părinții lui nu i-au interzis să cânte pe stradă. Sunt bucuroși că își câștigă singur banii. I s-a mai întâmplat să-i spună oameni pe stradă că e cerșetor, că mai bine s-ar duce să muncească.

Spune că trece foarte ușor de la o stare la alta…Deseori pică în depresie pentru că simte că nu e înțeles.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies