Cel mai PENIBIL preparat "inventat" la MasterChef. Te lasa blocat, iti este rusine sa si razi. VIDEO


	Cel mai PENIBIL preparat "inventat" la MasterChef. Te lasa blocat, iti este rusine sa si razi. VIDEO
Citeste mai mult despre: MasterChef,
Data: 29 Mai 2012

Show-ul este integral pe Voyo.ro. Stiai ca acum poti degusta mancarurile gatite de Chef Florin Dumitrescu? Participa AICI la concursul "Ia-ti diploma de MasterChef".

Lili a fost complet daramata de faptul ca echipa condusa de ea a pierdut, dar mai ales de atitudinea colegilor. Nici macar in momentul cand a fost nevoie de interventia medicului ca sa se poata calma nu a gasit intelegere din partea acestora.

Show-ul este integral pe Voyo.ro

"Ce sa zic, cu teatrul asta, ca mi-a murit pulsul... Cred ca niciodata n-am fost atat de furioasa. Cand am pierdut, am pierdut pe greseala noastra, acum am pierdut pe greselile ei (...) Asuma-ti, frate, responsabilitatea, fii cu coloana vertebrala pana la capat si recunoaste ca ai gresit. Nici macar nu si-a cerut scuze in fata noastra", a venit tirul de acuzatii din partea Andreei.

"Le multumesc ca m-au ajutat, ca au venit cu idei si imi pare rau ca am ajuns in aceasta situatie si sper sa nu ma urasca pentru asta", a fost raspunsul Lilianei. Care, e drept, a dat-o in bara rau de tot. De pilda, a "inventat" burgerul cu salata verde si... atat!



 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies