VIDEO Catalin Maruta isi plateste prietenul sa slabeasca! Afla cat trebuie sa ii dea daca pierde pariul


	 VIDEO Catalin Maruta isi plateste prietenul sa slabeasca! Afla cat trebuie sa ii dea daca pierde pariul
Citeste mai mult despre: Catalin Maruta, contract, obezitate, pariu,
Data: 12 Iulie 2012

Prezentatorul de la  "Happy Hour" a facut un pariu inedit cu unul dintre prietenii sai, Marius Gavrila, care este obez. Catalin Maruta i-a promis acestuia 10.000 de euro daca resueste sa slabeasca 50 kg in 5 luni.

"De aproape 12 ani, de cand il cunosc pe Marius Gavrila, nu m-a dezamagit niciodata. E genul de om care te poate face sa zambesti chiar si cand te grabesti sa ajungi la un concert sau chiar daca faci pana in mijlocul pustietatii. Marius e amuzant si sufletist: imparte cu prietenii lui si ultimul leu sau ultimul covrig. Am petrecut multe weekenduri impreuna pentru ca el se ocupa de organizare de evenimente, printre care si MixMusic Evo – cel mai mare turneu de anul asta, pe care il prezint de ani de zile, inclusiv vara asta. Nu cunosc prea multi oameni atat de parolisti si de ambitiosi cand vine vorba de munca lor" scrie Maruta pe blogul personal.

"Din pacate, cand vine vorba de persoana lui, nu a fost la fel de serios. A ajuns sa cantareasca 160kg si asta, desigur, ii pune sanatatea in pericol. Ca sa-l ambitionez sa slabeasca, am pus pariu cu el pe 10.000 de euro. Ca sa-i dau banii astia, el trebuie sa dea jos 50kg pana la 1 ianuarie 2013, daca nu, are el sa imi dea 15.000 de euro" adauga prezentatorul Happy Hour.

Daca la inceput totul parea doar o gluma, acum a devenit cat se poate de serios, dupa ce Maruta si Marius Gavrila au semnat chiar si un contract, week-end-ul trecut. 


"Mai multi artisti care il cunosc au spus ca vor si ei sa contribuie la “premiul” lui, in cazul in care slabeste. Asa ca gluma asta incepe sa devina o afacere pentru el! Daca slabeste, se imbogateste!  Eu declar public intentia mea pentru ca vreau sa stie si el ce serios am vorbit. Si sper ca si el e serios.

Dincolo de orice altceva, tin la el ca la un prieten si imi doresc foarte mult sa fie sanatos si mandru de el. Asadar, daca il vedeti pe undeva, oferiti-i o apa plata, un mar… Dar in niciun caz fast-food sau vreo prajitura  . In weekendul urmator, vom fi la Piatra-Neamt, aveti ocazia sa il incurajati!" scrie Catalin Maruta.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies