INTERVIU. Catalin Maruta, la momentul adevarului: Ce nu ar face niciodata de dragul ratingului


	INTERVIU. Catalin Maruta, la momentul adevarului: Ce nu ar face niciodata de dragul ratingului
Citeste mai mult despre: Pepe, Catalin Maruta, Happy Hour,
Data: 01 Mai 2012

Catalin Maruta, despre cum a ajuns nasul lui Pepe si despre compromisurile pe care nu le-ar face niciodata de amorul... propriei emisiuni, intr-un interviu ProTV Magazin.

 

Cum a ajuns sa fie nasul lui Pepe

"Ne-au legat multe emisiuni Happy Hour la care el a fost prezent si, cu o naturalete extraordinara, a spus întotdeauna ce avea pe suflet, indiferent ca era vorba de casatorie, divort sau alte subiecte delicate. E un tip natural si deschis, nu e ipocrit, iar în particular am mai continuat discutiile, nu ne-am limitat la emisiune. Lucrurile s-au legat si, dintr-una-ntr-alta, am ajuns la ideea de a-l cununa noi. Dar, deocamdata, a fost doar cununia civila, nu o nunta propriu-zisa, chiar daca fastul te ducea cu gandul la o petrecere de cununie religioasa", spune Catalin Maruta.

Controversele iscate de imaginile de la nunta lui Pepe

"Niciodata, orice ai face, nu poti multumi pe toata lumea. Eu respect opinia oricui, cu conditia sa fie argumentata si exprimata civilizat, adica sa vad si eu un semn ca merita sa tin cont de respectiva parere. A mia oara spun, n-a fost o nunta, a fost o cununie civila si noi am avut drepturi exclusive de difuzare. Care om de televiziune ar fi dat cu piciorul unei asemenea povesti? si de ce-as fi facut asta, stiind ca publicul meu îl îndrageste mult pe romanticul Pepe? De ce i-as fi privat pe oameni de ceva ce-i intereseaza cu adevarat?", considera el.

Ce nu ar face niciodata de dragul ratingului

"Nu fac compromisuri niciodata de dragul ratingului. De altfel ar fi absurd, emisiunea noastra are in mod constant un rating foarte bun. De ce-as face cine stie ce acrobatii ca sa-l fortez? Am un public devotat, de ani de zile! Si ii sunt foarte recunoscator pentru asta", mai afirma prezentatorul emisiunii Happy Hour.

Citeste mai multe pe protvmagazin.ro.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies