Pasiunea lui depaseste limitele imposibilului. Bucatarul fara maini i-a lasat muti de uimire pe juratii de la MasterChef


	Pasiunea lui depaseste limitele imposibilului. Bucatarul fara maini i-a lasat muti de uimire pe juratii de la MasterChef
Data: 02 Octombrie 2014

Un concurent spectaculos a emotionat juriul de la MasterChef.

Marian Basa, un tanar de 30 de ani, absolvent de Arte Plastice, a impresionat ca...bucatarul fara mani.

Marian sufera de o malformatie genetica care i-a paralizat mainile. Din aceasta cazua, tanarul a fost nevoit sa invete sa se descurce folosindu-se de picioare. 

A reusit sa termine facultatea tinand pensula intre degetele de la picior, iar acum a reusit sa castige repectul celui mai exigent juriu, la MasterChef, unde a facut nu numai o demonstratie de talent culinar, dar si de ambitie si vointa.

Marian a invatat sa gateasca atunci cand a intrat la facultate si s-a vazut nevoit sa se intretina de unul singur. Tanarul a facut o demonstratie de gatit live, La Maruta, unde a pregatit somon cu sparanghel, uimind cu usurinta cu care se descurca de unul singur, fara a cere ajutorul nimanui. 

Cu toate acestea, lui Marian nu i-a fost deloc usor. Acesta a povestit ca in copilarie isi dorea cu ardoare "sa fie si el un om normal". Acum, cea mai mare dorinta a lui Marian este sa aiba un spatiu in centrul Bucurestiului pentru a-si castiga existenta facand portrete oamenilor, asa cum se intretine pe timp de vara cand picteaza oamenii la mare.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies