Bianca Dragusanu si Victor Slav, prima sedinta foto impreuna: "Relatia noastra e numai lapte si miere"


	Bianca Dragusanu si Victor Slav, prima sedinta foto impreuna: "Relatia noastra e numai lapte si miere"
Citeste mai mult despre: Bianca Dragusanu, Victor Slav,
Data: 11 Februarie 2013

Bianca Dragusanu si Victor Slav au realizat primul pictorial provocator de cand formeaza un cuplu si au acordat pentru protvmagazin.ro un interviu in care vorbesc despre cum a inceput relatia lor, cum s-au schimbat de cand se iubesc si ce planuri au de Valentine's Day.

Lapte si miere. Asa isi descriu cei doi relatia, pe care au inceput-o acum doua luni.

"Bianca e mai romantica decat mine, recunosc, insa am grija sa tin si eu pasul. Ne place sa ne rasatam, fie ca e vorba de o cafea cu care ne intampinam dimineata, fie ca e vorba de orice mica supriza din timpul zilei. Iar eu avand o florarie, va dati seama ca mi-e la indemana sa fiu romantic" recunoaste prezentatorul rubricii meteo de la ProTV.

In legatura cu planurile pentru Ziua Indragostitilor, amandoi au explicat de ce nu tin neaparat sa sarbatoareasca aceasta zi. "Nu stim inca ce vom face. Ca sa fiu sincer, noi amandoi nu punem prea mare pret pe Valentine's Day, nu ni se pare ca e ceva specific romanesc si credem ca pentru a-ti arata dragostea nu ai nevoie de o zi bifata in calendar. Poti face dovezi de iubire in fiecare zi. Probabil ca vom iesi totusi undeva de Valentine's, dar mai degraba ii ofer un buchet de flori de Dragobete" spune victor slav

Cei doi le-au transmis si un mesaj celor care nu au incredere in relatia lor.

"Noi doi stim cel mai bine ce ni se potriveste. Pana la urma e firesc sa nu te placa toata lumea", au mai precizat Victor si Bianca.

Citeste tot interviul pe protvmagazin.ro!


ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies