Bianca Dragusanu a dezvaluit ca ea a facut totul sa-l intalneasca pe Victor Slav: "A fost cea mai mare dorinta a mea"


	Bianca Dragusanu a dezvaluit ca ea a facut totul sa-l intalneasca pe Victor Slav: "A fost cea mai mare dorinta a mea"
Citeste mai mult despre: Bianca Dragusanu, Victor Slav,
Data: 29 Ianuarie 2013

Bianca Dragusanu si Victor Slav au fost supusi unui test important pentru relatia lor, in cadrul emisiunii Cancan TV, difuzata de luni pana joi, de la 22.00, pe AcasaTV.

Bianca Dragusanu a dezvaluit cum a ajuns sa faca un striptease incendiar pentru emisiunea de Revelion difuzata de ProTV, iar ceea ce a spus roscata i-a uimit pe multi.

"Noi am facut acel dans de Revelion pentru ca mie mi s-a propus dinainte si mi s-au dat mai multe nume pe care le-am refuzat. Eu am venit cu propunerea sa dansez cu Victor. Pur si simplu am simti ca poate fi o poveste frumoasa, mi l-am dorit in viata mea si s-a intamplat", a povestit Bianca.

"Cand l-am vazut prima data, i-am spus ca am vorbit cu Universul sa ne intalnim. A fost cea mai mare dorinta a mea si acum ne-am intalnit. Am simtit ca urmeaza sa traiesc cea mai frumoasa poveste a vietii mele", a mai dezvaluit ea.

"Bianca a fost oarecum directa, iar eu nu sunt genul de barbat care agata, dar nici sa fiu agatat nu-mi place. Ma uit, o privire, dar trebuie sa primesc si un semn din partea ei", a spus, la randul lui, victor slav.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies