Arata revoltator de bine la doar trei luni dupa ce a nascut. Supermodelul Gisele Bundchen, in bikini pe plaja


	Arata revoltator de bine la doar trei luni dupa ce a nascut. Supermodelul Gisele Bundchen, in bikini pe plaja
Citeste mai mult despre: Gisele Bundchen,
Data: 21 Martie 2013

Abia au trecut 3 luni de cand Gisele Bundchen a nascut-o pe fiica sa, Vivian Lake, dar superba brazilianca si-a recuperat deja silueta care a transformat-o in cel mai bine platit supermodel din lume.

Paparazzi au surprins proaspata mamica intr-o vacanta cu familia in Costa Rica. Gisele a fost vazuta duminica trecuta la plaja, alaturi de sotul ei, Tom Brady, fiul lor, Benjamin, si micuta Vivian. 

Supermodelul, in varsta de 32 de ani, a purtat o pereche de bikini minusculi cu imprimeu floral, care i-au scos in evidenta posteriorul perfect si picioarele lungi. Micuta Vivian a stat tot timpul strans lipita de mama ei, care a tinut-o intr-un marsupiu.

VEZI AICI imaginile cu Gisele Bundchen la plaja, in bikini!

E de mentionat, totusi, ca silueta ei de invidiat nu este doar rezultatul genelor bune, ci si al stilului de viata sanatos pe care Gisele in promoveaza de cate ori are ocazia: nu a renuntat la regimul alimentar echilibrat sau la exercitiile de fitness nici macar in perioada sarcinii.

In 2010, fotomodelul declara intr-un interviu pentru "Vogue": "Am facut kung fu pana in ultimele doua saptamani de sarcina cand l-am nascut pe Benjamin si mergeam la yoga de 3 ori pe saptamana. Cred ca multe femei care raman insarcinate decid ca se pot transforma in cosuri de gunoi."

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies