Cum se mentin in forma maxima Gisele Bundchen si Jennifer Lopez

Cum se mentin in forma maxima Gisele Bundchen si Jennifer Lopez
Citeste mai mult despre: Jennifer Lopez, Ce se intampla doctore,
Data: 23 Aprilie 2010
Celebritatile nu se sfiesc sa recunoasca si sa dezvaluie secretele cu ajutorul carora isi mentin forma fizica de invidiat.

Sambata, in editia din 24 aprilie a emisiunii Ce se intampla, doctore? telespectatorii Pro Tv au aflat cum functioneaza regimul Dukan, cel care i-a permis frumoasei Gisele Bundchen sa pozeze sexy la numai sase saptamani de la nastere.

 De asemenea, o alta fana a regimului minune, conceput de un nutritionist francez, este nimeni alta decat celebra artista Jennifer Lopez.

Nici nutritionistii americani nu sunt neglijati in aceasta editie a emisiunii, iar acestia spun ca produsele naturale sunt cu atat mai hranitoare cu cat sunt mai colorate. Cativa specialisti invitati in emisiune vor arata cateva sugestii de servire si ornamentare a acestor delicatese. De asemenea, cei care vor sa aiba nu doar un corp armonios, ci si un apetit sexual crescut ar trebui sa fie preocupati sa-si creasca nivelul de testosteron. Practicarea sportului, consumul de grasimi bune si evitarea excesului de alcool sunt doar trei dintre cele mai accesibile metode. 

 

Modifică setările cookies