Afla si tu secretul frumusetii Oanei Cuzino. Cum isi mentine prezentatoarea de la "Ce se intampla, doctore" silueta de invidiat


	Afla si tu secretul frumusetii Oanei Cuzino. Cum isi mentine prezentatoarea de la "Ce se intampla, doctore" silueta de invidiat
Data: 16 Iulie 2013

A venit vara si, o data cu ea, si pofta de a... te simti bine in pielea ta. Vrei sa ai o silueta de invidiat fara sa-ti puiin pericol sanatatea? Prezentatoarea emisiunii “Ce se intampla, doctore?” de la PRO TV dezvaluie intr-un interviu pentru ProTV Magazin care sunt legumele si fructele ”la moda” in acest sezon, dar si care este rasfatul sau culinar pe care nu-l poate refuza niciodata.

"Nu am tinut diete de slabire, pentru ca niciodata nu am variat mai mult de doua trei kilograme, iar pe acelea le-am eliminat cu mult sport si hidratare corespunzatoare. In scopul de a-mi mentine sanatatea si pentru ca ii iubesc ingredientele, pot spune ca m-am indragostit de dieta Mediteraneana, considerata una dintre cele care garanteaza o viata lunga. Previne bolile de inima, cancerul si arteroscleroza. Alimentele de baza sunt: pestele, salata verde, ceapa, tomatele, uleiul de masline, rosiile, branza, iaurtul, citricele si mierea" sustine Oana Cuzino.

"Dieta se bazeaza si pe cereale integrale, ulei de masline, peste, fructe, legume si humus (din naut). Consumul de carne, cartofi si dulciuri este redus la minimum. Sunt folosite ierburile aromatice proaspete, frunze de vita-de-vie, condimentele, semintele de mac, chimen, susan si maslinele. Fiindca ador gustul de sushi si sashimi, am tinut pentru cateva zile , atunci cand am calatorit si dieta japoneza, bazata pe peste crud, ginger marinat, orez, alge, sosuri si produse de soia (tofu), wasabi si fructe" a adaugat Oana.

Prezentatoarea emisiunii “Ce se intampla, doctore?” de la PRO TV a dezvaluit si care este secretul care o mentine in forma: "Mananc echilibrat, gust din toate, dar respect masura, asa cum v-am spus si de 2-3 ori pe saptamana fac Pilates, cu o antrenoare personala, in rest, inot, merg cu bicicleta. Consum carne cel mult 3-4 zile pe saptamana, niciodata vinerea, cand respectam cu totii MeatLess Friday, campania colegilor nostri de la foodstory.ro al carei ambasador sunt si eu" spune Oana Cuzino.

 

Citeste tot interviul pe ProTV Magazin, aici.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies