Oana Cuzino te ajuta sa ramai in forma! A lansat un DVD cu Pilates, "Ora de sport cu Oana Cuzino"


	Oana Cuzino te ajuta sa ramai in forma! A lansat un DVD cu Pilates, "Ora de sport cu Oana Cuzino"
Data: 12 Septembrie 2012

Pentru frumoasa prezentatoare a emisiunii ,,Ce se întampla, doctore?” de la ProTv, Oana Cuzino, vara aceasta a însemnat mai mult decat odihna si relaxare.

Adepta a unui stil de viata activ si sanatos, Oana a decis sa împartaseasca pasiunea ei pentru Pilates cu cititoarele revistei ,,Ce se întampla, doctore?”, sperand sa le molipseasca: ,,Ne gandeam pe la începutul lunii august ca revista noastra împlineste în curand sapte ani si voiam sa oferim cititoarelor noastre un cadou util, pe care sa-l pastreze. Asa ca am conceput si am înregistrat DVD-ul ,,Ora de sport cu Oana Cuzino”, special pentru ele. Visam sa aiba chiar puterea de a schimba unora dintre ele, mai sedentare, de exemplu, obiceiurile de zi cu zi. Atunci ne-a venit aceasta idee de a realiza si transpune pe un DVD un program de baza privind exercitiile Pilates”, a declarat ea.

Pilatesu
l este tipul preferat de miscare al Oanei, pentru ca, dupa parerea ei, ,,se adreseaza în principal sanatatii, activarii circulatiei, metabolismului, respiratiei si starii de bine.” Realizarea acestui DVD i-a facut cu atat mai multa placere cu cat programul a fost semnat de catre prietena ei, Gizem Cordan Deletioglu, multipla campioana nationala a Turciei la patinaj artistic, care în prezent traieste în Romania si are un studio de Pilates.

Cele doua lucreaza aceste exercitii saptamanal de 2 ani, aproape fara întrerupere. Singura exceptie a fost cand Gizem a ramas însarcinata, însa imediat dupa ce a nascut s-au reapucat de treaba, iar ea a reusit sa piarda mai mult de 20 de kilograme în doar cateva luni, în mod sanatos, fara stres sau dieta.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies