• PRO TV
  • „Băieții, dacă vor să rămână, trebuie să se prindă de una dintre noi”! Declarații incendiare la Femeia alege

„Băieții, dacă vor să rămână, trebuie să se prindă de una dintre noi”! Declarații incendiare la Femeia alege

„Băieții, dacă vor să rămână, trebuie să se prindă de una dintre noi”! Declarații incendiare la Femeia alege

Au crezut că primele întâlniri au fost dificile, dar nici vorbă! Odată ce au ajuns în vila de lux în care vor locui timp de patru luni, cele cinci fete s-au pus la povești și au scos la iveală gesturi și vorbe ale băieților care le-au atras atenția. Aseară, de la ora 19:00, Majda a mers în casă și a reușit să afle părerea concurentelor despre cei care vor să le cucerească. 

Hotărâte, sigure pe ele și pe ceea ce au văzut, fetele nu s-au ferit de declarații dure. Prima dintre ele, Oana, a fost cea care chiar a simțit nevoia să tragă o concluzie generală: ”Băieții au această presiune. Dacă vor să rămână mai mult în casă, trebuie să se prindă de una dintre noi”. Prima victimă a fost chiar Alexandru, cel mai tânăr concurent, pe care Romanița l-a considerat un copil, Oana l-a simțit că ar încerca prea mult, iar Cristina cea care l-a și plăcut, l-a văzut jucând un rol. 

Nici Răzvan nu a scăpat de criticile fetelor. ”E împăiat. Se uita ca lupu”, a spus Romanița, o fire extrem de sinceră care nu a stat pe gânduri când a tras concluziile despre bărbați. De cealăltă parte, s-au aflat Oana și Ruxandra care au admis că Răzvan este prima lor opțiune. 

Evident că și de cealaltă parte, a băieților, fetele au fost deja catalogate. Iar asta s-a văzut de la ora 22:30 când ei au venit în vizită. Alexandru s-a așezat direct lângă Carmen: ”M-a atras..”. Inițial dezamăgită că nu a venit lângă ea, Cristina s-a regrupat rapid și s-a mutat lângă Oana, spunând chiar că nu mai are niciun motiv să-i acorde atenție lui Alexandru, care pare că fuge în prea multe direcții. 

De comun acord au fost Răzvan și Ruxandra. El a declarat rapid: ”Eu am venit lângă preferata mea”, iar fata i-a întors rapid complimentul: ”Am o părere foarte bună despre treaba asta. Și el este pe locul 1”

Nu toți s-au bucurat de revedere! Silviu nu s-a ferit să îi arunce Romaniței o replică mai dură: ”Ce mă fac cu tine? Nu am bifat pe listă să ne revedem”. Ca să se asigure că are o seară bună, Romanița s-a mutat cu Oana și Carmen: ”Așa mă simt bine”

După atâtea comentarii și declarații surprinzătoare, a venit și vremea relaxării. ”Aici o să fie o petrecere de care voi o să vă amintiți toată viața”, le-a spus Majda înainte de a-i lăsa singuri.

Vedem astăzi, de la 13:00, 19:00 și 22:30, cum continuă povestea lor! Femeia alege, zi de zi!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni