Iti vine sa crezi ca Antonia, frumoasa cantareata, a fost inselata?


	Iti vine sa crezi ca Antonia, frumoasa cantareata, a fost inselata?
Citeste mai mult despre: Vunk, Antonia,
Data: 03 Noiembrie 2011

Happy Hour I-a luat ANtoniei un mini interviu la filmarile pentru noul videoclip. Afla detalii din viata particulara a Antoniei.

Vunk si Atonia s-au hotarat sa duca mai departe colaborarea pentru piesa “Pleaca!”, asa ca, fara sa mai stea pe ganduri, ieri au filmat videoclipul binecunoscutei piesei. 

“Nebunia” a inceput inca de dimineata, intr-o fabrica dezafectata de la marginea Bucurestiului, unde echipa de productie a pus cap la cap decorul.In povestea clipului se poate regasi oricine, pentru ca acesta vorbeste despre fiecare dintre noi, in momentul cautarii jumatatii perfecte. In plus, ideea renuntarii la o persoana in clipa in care iti gasesti sufletul pereche, a fost perfect exprimata prin contrastul dintre aspectul industrial al locatiei si elementele moderne ale decorului.

Desi clipul a fost gandit de Cornel Ilie, regizorul, Silviu Mustatea, a stiut perfect cum sa puna fiecare idee in valoare si sa scoata elementele importante in evidenta.

“Este un clip surprinzator pentru toti cei care stiu piesa, dar nu si pentru fanii nostri fideli care stiu ca videoclipurile noastre sunt de avangarda. S-a intamplat de multe ori sa inspiram si alti artisti prin genul nostru de clipuri. Am lucrat cu o echipa de 50 de oameni, toti din industria cinematografica, asa ca va fi un clip la inaltime. Pentru noi, Vunk, a fost mai usor sa rezistam condiiilor de filmare, cel mai greu fiindu-i Antoniei care a stat multe ore foarte sumar imbracata in frig, vant, praf si un miros foarte apasator de fabrica de piele parasita, timp de aproape 14 ore. Dar, vorba refrenului, maine o sa-i treaca:)" a spus Cornel Ilie.

Mai mult decat atat, pe 9 decembrie, Vunk va sustine cel mai important concert-spectacol din cariera trupei, ce va avea loc in sala Centrului Cultural Ion Manu din Otopeni. “Vunk La Inaltime” este numele spectacolului ce constituie o mare desfasurare de forte, fiind o productie proprie, cu o punere in scena inedita si o scenografie construita special pentru acest eveniment. Biletele cu pret redus, 50 RON, s-au vandut aproape in intregime, la doar doua zile dupa punerea lor in vanzare. Acestea mai pot fi cumparate doar pana pe 7 noiembrie, urmand ca dupa aceasta zi ele sa coste 80 RON sau 120RON pentru cupluri.

Vezi un mini-interviu cu Antonia in VIDEO de mai jos.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies