Voyo.ro transmite live meciurile Maccabi Haifa – Steaua si Sporting Lisabona-Vaslui


	Voyo.ro transmite live meciurile Maccabi Haifa – Steaua si Sporting Lisabona-Vaslui
Citeste mai mult despre: Voyo.ro, Europa League,
Data: 19 Octombrie 2011

Joi, 20 octombrie, voyo.ro are o oferta irezistibila pentru utilizatorii sai: lanseaza serviciul de transmisiuni live cu doua meciuri tari, care vor putea fi urmarite in direct, contra-cost.

Astfel, joi seara de la ora 20.00, microbistii cu cont pe voyo pot vedea in direct partida Maccabi Haifa-Steaua din Europa League. Milioane de suporteri romani asteapta o victorie europeana a Stelei in deplasare de nu mai putin de 5 ani. Cu 2 puncte dupa primele doua meciuri din Europa League, Steaua lui Ilie Stan e obligata sa nu piarda in deplasarea din Israel, ba mai mult, si-ar face viata usoara in grupa daca ar invinge-o pe Maccabi.

Iar de la ora 22.00, meciul Sporting Lisabona-Vaslui din grupele Europa League va putea fi urmarit tot in direct, pe voyo.ro. Moldovenii sunt neinvinsi in acest sezon de Europa League, remizand cu Lazio, 2-2 la Roma, si cu Zurich, 2-2 la Piatra Neamt. Brazilianul Wesley, aflat pe locul 2 in topul golgeterilor Europa League, cu 3 reusite, promite ca Vasluiul va pleca neinvinsa din Portugalia.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies