Voteaza Alexandra Stan la Best Romanian Act si artista poate ajunge in "finala mare": MTV World Wide Act!


	Voteaza Alexandra Stan la Best Romanian Act si artista poate ajunge in "finala mare": MTV World Wide Act!
Data: 22 Septembrie 2011

Alexandra Stan va concura in acest an alaturi de ceilalti artisti romani nominalizati la categoria Best Romanian Act si pentru trofeul “MTV World Wide Act”.

“Voteaza-ma pentru sectiunea Best Romanian Act... multumesc :) Haideti sa aducem inca un trofeu ACASA!”, a postat Alexandra pe pagina sa oficiala de Facebook.

In perioada 19 septembrie – 16 octombrie telespectatorii isi vor putea vota preferatul pe site-ul MTV.ro, castigatorul acestei sectiuni avand sansa – in urma altei sesiuni de votare – de a fi laureat si cu premiul Best European Act.
Din acest an, castigatorii regiunilor Asia/Pacific, America Latina, America de Nord, Arabia/Africa/India si Europa se vor lupta intr-o noua competitie: MTV World Wide Act. Votarea pentru MTV World Wide Act este programata online pentru perioada 24 octombrie – 6 noiembrie.

Ceremonia de decernare a MTV Europe Music Awards va avea loc pe 6 noiembrie la Belfast, in Irlanda de Nord, Marea Britanie. MTV Romania va transmite aceasta importanta gala de premiere in direct.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies