"Vocea Romaniei" si-a ales finalistii, iar ProTV a cucerit primul loc in clasamentul audientelor sambata seara


	"Vocea Romaniei" si-a ales finalistii, iar ProTV a cucerit primul loc in clasamentul audientelor sambata seara
Data: 22 Decembrie 2013

Sambata, 21 decembrie, Vocea Romaniei si-a ales cei patru finalisti ai sezonului trei, intr-o semifinala magica, in care romanii au avut parte de avanpremiera Craciunului, cu tot cu colinde, cadouri si chiar o vizita-surpriza din partea lui Mos Craciun, iar Pro Tv a fost din nou lider absolut de audienta pe toate segmentele de public. Adrian Nour, artistul complet din echipa Smiley, Mihai Chitu, vocea de aur a lui Brenciu, Sanziana Niculae, rebela talentata din echipa lui Moga si Marius Marin, “Gerard Butler de Romania” din echipa Loredanei sunt cele patru voci inconfundabile care au reusit sa isi castige locul in finala de la Vocea Romaniei din 26 decembrie.

"Vocea Romaniei" este acum INTEGRAL pe voyo.ro

Conform Kantar Media, in intervalul orar 20:30 – 00:49 in care a fost difuzata Vocea Romaniei, Pro Tv a reusit sa obtina un rating mediu de 10,2 puncte  si 25,9% cota de piata pe segmentul publicului comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, de peste doua ori mai mult decat Antena 1, urmatoarea clasata, cu 4,6 puncte de rating si 11,8% sare.

La nivelul publicului din mediul urban, Pro Tv a fost lider de audienta cu o medie de 9,5 puncte de rating si 21,6% cota de piata, urmat de Antena 1, care a inregistrat cifre de doua ori mai mici: 4,1 puncte de rating si 9,3% share.

VEZI TOATE PRESTATIILE CONCURENTILOR VIDEO AICI.

Si in ceea ce priveste populatia intregii tari, Vocea Romaniei a fost aseara preferata celor din fata micilor ecrane, iar postul din Pace Protopopescu a inregistrat 9,0 puncte de rating si 20,3% share, mai mult de dublu fata de Antena 1, ocupanta celui de-al doilea loc in clasamentul audientelor, cu 4,0 puncte de rating si 9,0% share.  Mai mult, in minutul de aur 21:14, aproape doua milioane si jumatate de romani erau cu ochii pe cea mai tare competitie de voci din tara, astepand cu sufletul la gura sa afle cine va intra in marea finala.

Loredana a deschis show-ul de seara trecuta cu “Lumea ta”, cel mai nou single al sau, lansat in colaborare cu Carla’s Dreams. Romanii au ascultat  piesa in premiera absoluta la televizor si s-au intors pentru cateva minute in vremurile copilariei, iar Lori si-a anuntat fanii ca melodia beneficiaza deja si de un videoclip. 

Liviu Teodorescu, fostul concurent al lui Marius la Vocea Romaniei si fost component al trupei Lala Band, s-a intors si el aseara pe scena celei mai tari competitii de voci din tara cu o melodie plina de caldura si romantism. Acompaniat de chitara, Liviu  le-a ajuns fetelor direct la inima, iar baietilor le-a dat de gandit cu piesa “N-o s-o uit niciodata”.

Cuprins de spiritul Craciunului, Horia nu s-a putut abtine sa nu le faca celor trei colegi ai sai cate un cadou care sa ii reprezinte, in viziunea sa. Astfel, Moga a primit in dar un aparat de radio pe care sa ii asculte piesele lui Brenciu, Smiley s-a ales cu “o noua iubita”, o papusa blonda, iar Loredanei i-a daruit albume cu romante si o carte pe aceeasi tema , ingropand securea razboiului legata de acest gen de piese.

Niciodata n-a fost mai simplu sa castigi un iPad. Descarca si tu aplicatia unica "Vocea Romaniei".

Fiecare dintre cei opt concurenti a interpretat cate doua piese, iar prima parte a serii a fost dedicat exclusiv colindelor si cantecelor de Craciun. Claudia Iuga, Jovana Milovanovic, Adrian Nour, Ana-Maria Mirica, Sanziana Nicolae,  Muneer, Marius Marin si Mihai Chitu au reusit sa emotioneze si sa transpuna publicul in lumea feerica a sarbatorii nasterii Domnului. La sfarsitul serii, decizia a stat atat in mainile antrenorilor, cat si a telespectatorilor.

Astfel, politista Claudia Iuga, “reprezentanta de seama a femeilor din Romania, puternice si cu atitudine”, dupa cum a spus antrenorul Smiley, a fost prima care a urcat pe scena si a adus lumina sarbatorilor cu piesa “Milioane”, urmata de angelica Jovana Milovanovic din echipa lui Moga, care a  interpretat “Holly Night” a lui Celine Dion si a dat fiori intregii audiente. De departe cel mai “exotic” colind a fost, insa “Sanie cu zurgalai”, pe care Muneer, “lumina” Loredanei, l-a cantat in stilul propriu si a facut-o pe antrenoare sa exclame “Esti roman, mai Muneer!”. In schimb, Ana Maria Mirica, actrita din ca este “perfecta pentru cabaret si pentru musical”, vorba Loredanei.
 

Adrian Nour, finalistul lui Smiley din acest sezon si “boemul” de la Vocea Romaniei, a adus in prima parte a show-ului “Joy to te World” si a continuat seara cu “The Blower’s Daughter”. “Parca s-a oprit timpul in loc”, a fost concluzia lui Moga la finalul celei de-a doua piese, iar antrenorul Smiley a ramas impresionat din nou de cel care s-a dovedit a fi cel mai bun elev al sau: “Mi se pare ca omul asta are o magie aparte, genul asta de oameni ar trebui sa cautam mai des, oameni care au atat de multe de oferit”. In timp ce antrenorul le-a acordat atat lui, cat si Claudiei Iuga un procent de 50%, publicul a hotarat in favoarea lui Adrian cu 67% dintre voturi.

Sanziana Niculae, vocea cu care Marius va lupta pentru marele trofeu, a fost cea care l-a adus aseara pe Mos Craciun pe scena pe acordurile piesei “Santa Claus is Coming to Town”, “colindul sau punk”, dupa cum au apreciat Smiley si Loredana.  “Georgia on My Mind” a fost a doua melodie interpretata de Sanziana, care l-a determinat pe Smiley sa spuna: “In fata unui asemenea talent n-am decat sa ma inclin”, iar pe Lori sa ii aprecieze inca o data timbrul ce pare o combinatie intre “Kelly Clarkson si Janis Joplin”. “O sa auziti de ea mult timp de acum incolo”, a declarat Marius, mandru de concurenta sa. Atat Sanziana, cat si Jovana Milovanovic, coechipiera sa, au fost la egalitate in viziunea lui “Mister Hit”, cu un procentaj de 50 – 50 %, insa telespectatorii au hotarat  ca Sanziana sa mearga mai departe in lupta pentru titlu, acordandu-i 63% din voturi.

“Ai fata, ai timbru, ai voce”, l-a felicitat Lori pe Marius Nicolae, “cuceritorul” locului din finala din echipa sa. “It’s Not Unusual” si “Everybody Loves Somebody” au fost cele doua melodii pe care vocea lui Marius, o combinatie intre Elvis Presley si Frank Sinatra, dupa cum a apareciat diva, a stralucit mai puternic ca niciodata. Situati la egalitate de catre Loredana, cu un punctaj de 50 – 50 %, publicul a facut departajarea intre Marius si Muneer. “Masculul feroce”, Marius, a ramas favoritul celor din fata micilor ecrane si a obtinut din partea acestora 64% dintre voturi. 

Cea mai frumoasa voce masculina din Romania” - asa l-a caracterizat antrenorul Brenciu pe Mihai Chitu, finalistul sau din acest sezon. “Liric” si cu sensibilitate, vorba Loredanei, Mihai a interpretat “La Viflaim colo-n jos” in prima parte a show-ului, apoi a trecut intr-un registru total diferit. Celebra “Delilah” a sunat extraordinar cantata de catre Mihai, care a reusit sa obtina 67% din voturile publicului, fata de Ana Maria Mirica, cu 33% dintre voturi.

Sanziana Nicolae, Adrian Nour, Mihai Chitu si Marius Marin au reusit sa convinga de-a lungul unui sezon intreg ca au potentialul de a deveni urmatoarea Voce a Romaniei.

In marea finala din 26 decembrie, cei patru finalisti vor pregati fiecare cate trei momente spectaculoase, iar la sfarsit, numai unul singur va ridica trofeul si cecul in valoare de 100 000 de euro. Lupta se apropie de sfarsit, insa punctul culminant va fi atins joia aceasta, intr-un show incendiar, a doua zi de Craciun, de la 20:30, la Vocea Romaniei, numai la Pro Tv.

Modifică setările cookies