"E o premiera la Vocea Romaniei ca un candidat sa se razgandeasca". Incurcatura de necrezut care i-a dat emotii lui Marius Moga


	"E o premiera la Vocea Romaniei ca un candidat sa se razgandeasca". Incurcatura de necrezut care i-a dat emotii lui Marius Moga
Data: 10 Octombrie 2014

Radu Mitrea a urcat pe scena de la "Vocea Romaniei" insotit doar de o chitara si a cantat a capella melodia "I see fire", a lui Ed Sheeran. 

"Vocea Romaniei" - in fiecare vineri, de la 20.30, la ProTV!

Vocea sa i-a convins pe Tudor Chirila si Marius Moga sa intoarca scaunele, iar faptul ca Radu a invatat singur sa cante la chitara si pian nu i-a facut decat sa si-l doreasca si mai mult pe concurent in echipa lor.

"Ai auz perfect. Nu poti sa canti a capella si in momentul in care vii cu chitara sa pastrezi si tonalitatea. E datorita auzului. E mare lucru. Vocea se mai modeleaza", i-a spus Marius Moga care l-a convins pe Radu sa i se alature in echipa.

Dupa ce concurentul s-a intors in culise, antrenorii au avut parte de o surpriza de proportii, care i-a dat emotii lui Marius.

Pe scena s-au intors Pavel Bartos si fratele geaman al lui Radu: "E o premiera la Vocea Romaniei ca un candidat sa se razgandeasca. Eu am hotarat ca poate sa mearga in echipa lui Tudor", a fost anuntul cu care prezentatorul i-a dat palpitatii lui Moga.

Poti revedea aceasta editie din "Vocea Romaniei" aici 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies