"Vocea Romaniei": La final nu poate fi decat unul. Castigatorul ia totul. Tu cu cine tii? Revezi cele mai frumoase momente din concurs cu Vizi Imre


	"Vocea Romaniei": La final nu poate fi decat unul. Castigatorul ia totul. Tu cu cine tii? Revezi cele mai frumoase momente din concurs cu Vizi Imre
Citeste mai mult despre: Vocea Romaniei, castigator, finala, Vizi Imre,
Data: 26 Decembrie 2012

Julie Mayaya, Cristi Nistor, Tibi Scobiola si Vizi Imre lupta in aceasta seara, de la 20:30, pentru marele premiu de la "Vocea Romaniei".

Cine este marele castigator "Vocea Romaniei" 2012. Vezi clasamentul final

Vizi Imre

S-a apucat de muzica in liceu, la 14 ani, cand a inceput studiul la chitara pe care o primise de ziua lui, cand implinise 9 ani.

A fost autodidact – inclinatia catre muzica a mostenit-o de la mama sa. Dupa 3 luni de studiu al chitarii, s-a apucat de bas si s-a indragostit de acest instrument. In clasa a X-a a devenit basistul unei trupe de gothic metal care mai exista si astazi. In prezent, face parte dintr-o trupa de pop-rock ungureasca: Titan.

Muzica este totul pentru el: vocatia, viata, hobby-ul lui. Vrea sa devina star cunoscut pe plan mondial. Peste 5 ani se vede intr-un turneu cel putin european si... isi doreste sa-l intalneasca pe Sting.

Revezi aici cele mai frumoase momente cu Vizi la "Vocea Romaniei":

VIDEO: Vizi Imre si Oana Radu, fosta concurenta din echipa lui Moga

VIDEO: Vizi Imre - "Grace Kelly"

VIDEO: Vizi Imre - "Knocking on Heaven's Door"

VIDEO: Vizi Imre la auditiile pe nevazute de la "Vocea Romaniei"

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies