Andreea Patrascu, tinta unei farse pusa la cale de acasatv.ro! Ce reactie crezi ca a avut?


	Andreea Patrascu, tinta unei farse pusa la cale de acasatv.ro! Ce reactie crezi ca a avut?
Citeste mai mult despre: Andreea Patrascu, Cabral, farse,
Data: 04 Aprilie 2011

Andreea Patrascu, actrita pe care o puteti admira in rolul lui Coco in telenovela "Iubire si onoare", difuzata ACASA de luni pana joi, de la 20:30, a fost tinta unei farse de 1 aprilie pregatite cu minutiozitate de catre echipa site-ului nostru, in stransa colaborare cu iubitul ei, Cabral si cu Dan Cruceriu - cel care prezinta emisiunea "Povestiri adevarate" alaturi de Ioana Maria Moldovan, incepand cu 4 aprilie, de la 16:30.

Actrita a fost protagonista unei sedinte foto difuzata live pe site-ul nostru, de unde veti vedea in curand fotografii si imagini de making of. La terminarea sedintei, Dan Cruceriu, noul coleg al Ioanei Maria Moldovan, a venit sa-i ia un interviu - acesta fiind de fapt motivul invocat ca sa o tina in continuare in acea incapere.

Una dintre usile studioului foto parea sa aiba probleme... se bloca des, asa ca a fost nevoie sa intervina un specialist "sa o repare". Numai ca usa nu a fost reparata, ci incuiata, iar inauntru au ramas blocati Andreea, Dan, cameramanul care filma "interviul" si Mioara, prietena Andreei.

Vezi video pe acasatv.ro!

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies