Victor Slav: "Ce n-as da sa fiu iar copil!"

Victor Slav: "Ce n-as da sa fiu iar copil!"
Data: 22 Decembrie 2009
Victor Slav, prezentatorul emisiunii \"Frumusete pe muchie de cutit\", impartaseste cu noi cele mai frumoase experiente din copilarie traite de Craciun. Vezi ce-si doreste el cu adevarat si ce ar face daca ar fi Mos Craciun.

Cum il astepti pe Mos Craciun, anul acesta?
Alaturi de cei dragi. Pentru mine cel mai important este ca de Sarbatori sa ii am alaturi pe cei pe care ii iubesc. Asta e tot ce conteaza. Asa ca si anul acesta vom petrece tot in familie; chiar daca Anda va avea cantari, cu siguranta la masa de Craciun ne vom reuni toti.

 Cum il asteptai in copilarie?

Cu nerabdare, ca orice copil care visa sa se intalneasca fata in fata cu Mos Craciun macar o data. De cate ori imi amintesc de Craciunul din copilarie devin usor melancolic... erau alte ierni, cu zapezi strasnice, intreceri cu bulgari de nea, oameni de zapada, colinde... Eram mici si nu aveam nicio grija! Ce n-as da sa sa fiu iar copil!

Ce cadou primit de la Mos te-a impresionat cel mai mult?

Cred ca nu obiectele pe care le daruim sau le primim de Craciun sunt cu adevarat importante, ci gestul in sine. Nu pun pret pe obiecte, e de ajuns sa stiu ca cei dragi se gandesc la mine. Asa ca nici anul acesta nu-mi doresc ceva anume... Sa-mi aduca Mosul ce vrea el! Stiu ca e bun si darnic si nu ma uita niciodata, mai ales ca am fost cuminte!

Ce ai face daca ai fi Mos Craciun?

Hmmmm... daca as fi Mos Craciun as face o bucurie imensa fiecarui copil de pe planeta!
 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies