Vezi la cat sunt evaluate companiile infiintate de Amy Winehouse

Vezi la cat sunt evaluate companiile infiintate de Amy Winehouse
Citeste mai mult despre: Amy Winehouse,
Data: 05 Septembrie 2011

Cele doua companii infiintate de Amy Winehouse - Cherry Westfield si CW Touring - au fost evaluate la 3,2 milioane de dolari, potrivit unor documente contabile, publicate recent in Marea Britanie.

Amy Winehouse, care in ultimii ei ani de viata s-a confruntat cu dependenta de alcool si de droguri, a fost gasita decedata pe 23 iulie, in resedinta ei din Londra, informeaza contactmusic.com.

Averea ei consta in câteva proprietati, alte bunuri materiale si doua companii - Cherry Westfield si CW Touring.
Potrivit documentelor contabile anuale, publicate duminica in Marea Britanie, compania Cherry Westfield valora, in noiembrie 2010, suma de 3,2 milioane de dolari, iar compania CW Touring era evaluata la 12.851 de dolari.

Rezultatele testelor toxicologice, facute publice la sfârsitul lunii august, nu au relevat prezenta in organismul artistei a unor substante ilegale. Potrivit bbc.co.uk, membrii familiei Winehouse au multumit politiei britanice pentru sprijinul acordat si au declarat ca asteapta concluziile anchetei oficiale, ce vor fi anuntate pe 26 octombrie.
Mitch, tatal artistei, a declarat in timpul ceremoniei funerare ca fiica lui renuntase la droguri in urma cu câtiva ani si era pe cale sa renunte si la alcool.

Totodata, potrivit membrilor familiei Winehouse, tocmai faptul ca artista renuntase brusc la alcool a fost elementul care i-a cauzat decesul, deoarece organismul ei a intrat intr-un fel de criza, cauzata de nevoia de alcool.

Mediafax

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies