Vezi cele mai dorite poze cu Adela Popescu si Radu Valcan!


	Vezi cele mai dorite poze cu Adela Popescu si Radu Valcan!
Citeste mai mult despre: Adela Popescu, Radu Valcan,
Data: 10 Noiembrie 2011

In luna ianuarie, Adela Popescu si Radu Valcan plecau impreuna in Bali si isi faceau cunoscuta relatia.

Adela Popescu si Radu Valcan si-au postat amandoi pe Facebook pozele din Bali, din prima vacanta petrecuta impreuna. Imprieteneste-te cu Adela Popescu si Radu Valcan si vezi pozele lor pe Facebook!

Vezi pagina oficiala a Adelei Popescu AICI

Vezi pagina oficiala a lui Radu Valcan AICI

Adela Popescu, actrita si cantareata, nascuta pe 8 octombrie 1986, in prezent joaca rolul profesoarei de teorie muzicala in serialul “Pariu cu viata” de pe Pro TV.

Are un palmares impresionant, la numai 25 de ani: a jucat in numeroase seriale la acasa TV – “Ingerasii”, “Razboiul sexelor”, “Iubire ca in filme”, “Lacrimi de iubire”, “Numai iubirea”  si are trei albume muzicale lansate: “Raspunsul meu”, “Iubire ca in filme” si “Lacrimi de iubire”.

A cantat impreuna cu tenorul italian Alessandro Safina in cadrul unui concert sustinut la Sala Palatului. A jucat in 2007 in filmul “Weekend cu mama” in regia lui Stere Gulea si in 2006 in filmul “Lacrimi de iubire”, regizor Iura Luncasu. A participat in al zecelea sezon Dansez pentru tine.

Radu Valcan joaca in prezent rolul profesorului de sport in serialul “Pariu cu viata” de pe Pro Tv. A fost co-prezentator impreuna cu Ioana Maria Moldovan in emisiunea “Povestiri adevarate” de pe ACASA TV si a fost protagonist in telenovela “Iubire si onoare”. A participat in al optulea sezon Dansez pentru tine.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies