Vezi ce face furori la Paris!


	Vezi ce face furori la Paris!
Citeste mai mult despre: Paris, politie, tango,
Data: 15 August 2011

Mobilizati prin intermediul e-mail-urilor si fara sa aiba aprobare de la autoritatile din capital Frantei, un grup de parizieni au dansat tango pe strazi si in locurile emblematice din “orasul luminilor”.

Ca in anii lui de aur, tangoul face furori la Paris, insa nu nu numai in cabarete ci si pe strazi si in locuri celebre din capitala Frantei - esplanada din fata Operei Garnier, curtea centrala a palatului regal, podurile de pe Sena.
Cateva sute de persoane exista pe lista de mail-uri coordonata de francezii Fabrice Ballion si Tonton Jojo, care trimit mesaje cu o zi inaintea evenimentului, in care-i anunta pe dansatorii ocazionali locatia si ora unde urmeaza sa danseze “ilegal’.

“Cand am inceput in urma cu aproximativ doi ani eram un grup de 10 sau 14 persoane si incet, incet acest nucleu a crescut”, explica Ballion.

La fiecare eveniment participa cam 50 de perechi de toate varstele, care vin din toate colturile Parisului si care sunt foarte atente ca sa o poata lua la fuga cand apare politia.

In privinta celor mai bune locuri pentru dans din Paris, parerea unanima este in fata la Opera Garnier si pe platforma de marmura de la Trocadero.
 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies