Valentin Nădrag este noul concurent al emisiunii Femeia alege: ”Am văzut fetele din casă și mi-au plăcut!”


	Valentin Nădrag este noul concurent al emisiunii Femeia alege: ”Am văzut fetele din casă și mi-au plăcut!”
Citeste mai mult despre: femeia alege, PRO 2, reality show,
Data: 12 Octombrie 2021
Oana, Romanița, Cristina, Ruxandra și Carmen, cele cinci eroine ale show-ului Femeia alege continuă una dintre cele mai frumoase și mai puternice provocări pe care le-au acceptat.

Zi de zi, experiența acestora poate fi văzută pe PRO 2, de la 19:00 și 22:30. După ce în weekend, Alexandru Păun a fost eliminat în urma alegerii făcute de Oana Zidaru, un nou bărbat a intrat în lupta pentru inima fetelor. 

Valentin Nădrag are 46 ani, este din Constanța și s-a mutat recent în București. Music producer, model și antrenor personal, el este decis să trăiască la maximum provocarea emisiunii. 

Îmi plac lucrurile frumoase și tot ce este bun. Să mergem amândoi în aceeași direcție”, spune el atunci când se gândește la ce se așteaptă de la o viitoare relație. În trecut, Valentin a avut o relație de aproape 8 ani care s-a încheiat cu un divorț, dar și cu multe lucruri conștientizate pentru ceea ce va urma în viața sa personală. 

Despre cele cinci concurente, Valentin admite că a fost cu ochii pe ele la TV: ”Am văzut fetele din casă și mi-au plăcut. Este o fată care mi-a atras atenția”. Despre cine este vorba? Vom vedea pe mai departe. Momentan, concurentul a avut ocazia să iasă la o primă întâlnire cu fiecare dintre cele 5 și să își creeze un prim clasament pe baza primelor impresii. 

Noi răsturnări de situație, noi momente interesante și... căutarea dragostei continuă. Totul la Femeia alege, zi de zi, pe PRO 2, de la orele 19:00 și 22:30

Pe PRO TV PLUS poți vedea momente din emisiunea, dar și episoadele întregi

Modifică setările cookies