Valentin Dinu a cantat LIVE piesa 'Ochii Tai' de la Holograf! VIDEO


	Valentin Dinu a cantat LIVE piesa 'Ochii Tai' de la Holograf! VIDEO
Data: 04 Mai 2011

Invitat azi in studioul LOL cu GreeG si Onuc, Valentin Dinu le-a povestit celor doi prezentatori despre cum a ajuns in finala Romanii Au Talent de la cantat intr-o spalatorie auto si a cantat IN PREMIERA o piesa LIVE!

Valentin a spus ca si parintii lui sunt implicati in domeniul muzical, doar ca el nu a fost suficient de motivat sa dea la conservator si sa intre si el in domeniu, dar ca dupa participarea la Romanii Au Talent s-a razgandit si ca abia asteapta sa lanseze primul sau album.

Intrebat cu cine si-ar dori o colaborare, Valentin a spus ca abia asteapta sa lucreze in primul rand cu Andra pentru albumul sau, si mai apoi ar colabora cu Nico, Marcel Pavel, Adrian Daminescu, Connect-R sau Alex Velea, iar dintre artistii straini, el ar lucra cu Usher sau Stevie Wonder, care l-a si influentat foarte mult.

Intr-o conversatie in direct via Skype (n.r. lol.mtv este id-ul de Skype al emisiunii) cu una dintre fanele sale, Valentin a declarat ca intr-o luna, maxim doua va scoate si albumul realizat in colaborare cu Andra.

Intra pe www.mtv.ro si asculta piesa interpretata de Valentin Dinu!

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies