Unul dintre membrii juriul "America`s Got Talent" a lasat o concurenta in bustul gol. Vezi VIDEO


	Unul dintre membrii juriul "America`s Got Talent" a lasat o concurenta in bustul gol. Vezi VIDEO
Data: 06 Iulie 2011

Desi la inceput dansul tinerei concurente la America`s Got Talent parea lipsit de sralucire, in final telespectatorii au avut parte de o mica surpriza, nu din partea ei, ci din partea juriului.

Tomahaw Tassels, in varsta de 27 de ani, a incercat sa arate juriului tot ce poate, adica a incercat sa aduca pe scena un moment burlesque, care nu a fost un moment extraordinar.

Totul a decurs bine, pana cand unul dintre membrii juriului, Howie Mandel, vazand ca tanara a ramas fara sutien in fanalul dansul si singurul obiect care ii acoperea sanii era o vasla frumos decorata a profitat de moment.

Asa ca, Howie, curios din fire a intrebat daca vasla este veritabila. Drept urmare, Tomahaw l-a invitat sa verifice singur. Zis si facut, acesta s-a dus a intors-o cu spatele la public si i-a luat vasla. Noroc ca tanara si-a gasit o bluzita si si-a acoperit sanii, pana cand si acest obiect vestimentar i-a fost luat.

Cu toate acestea tanara nu a trecut mai departe in competitie deoarece Sharone Osbourne si Piers Morgan i-au spus "NU", asa ca nu a mai contat "Da-ul" lui Howie. 

Intra AICI si vezi unde au loc preselectiile pentru "Romanii au talent"

Vezi filmuletul cu momentul amuzant mai jos.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies