Un videoclip de aproape 5.000.000 de vizualizari. Gestul acestui tata pentru fetita lui a facut inconjurul internetului


	Un videoclip de aproape 5.000.000 de vizualizari. Gestul acestui tata pentru fetita lui a facut inconjurul internetului
Citeste mai mult despre: videoclip, tata, vizualizari,
Data: 26 Iunie 2014

Majoritatea tatilor din aceasta lume au un moment anume cand isi danseaza fetele, iar acel moment este lasat in asteptare de obicei pentru ziua majoratului, ziua nuntii sau o alta ocazie deosebita.

Dansul pe care, insa, l-au facut McKenzie Michelle Carey de numai 12 ani si tatal ei, Mike Carey, la un festival de vara este genul acela de dans pe care de indata ce l-ai vazut nu mai ai cum sa-l uiti.

Ceea ce il face atat de special este faptul ca apropierea si dragostea dintre ei este atat de mare incat faptul ca micuta Michelle nu poate sa-si foloseasca picioarele aproape ca nu este observat. Fetita sufera de o boala rara si care nu are vindecare, boala care afecteaza celulele celor mai importante parti ale trupului: creierul, ficatul, muschii, sistemul respirator si cel endocrin. 

Desi fetita este imobilizata intr-un scaun cu rotile, acest lucru nu inseamna ca parintii nu o ajuta sa traiasca o viata cat se poate de obisnuita pentru varsta ei si pentru boala de care sufera. Parintii micutei i-au facut o pagina unde interactioneaza cu cei care fac donatii si ii ajuta sa acopere costul tratamentelor, iar mama fetitei a facut o marturisire mai mult decat emotionanta. Potrivit lui Tammy, aceste dansuri dintre tata si fetita sunt realizate si expuse pentru a-i inspira pe oameni, dar si pentru a o face pe Michelle sa se simta ca oricare alt copil de varsta ei. 

"Este o binecuvantare pentru oricine o intalneste", a mai adaugat mama fetitei.

Dansul care a facut internautii sa planga nu poate fi descris in cuvinte.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies