Un gest care face cat un milion de cuvinte. Ce surpriza i-a facut Victor Slav sotiei sale, in timp ce ea e plecata in Dubai


	Un gest care face cat un milion de cuvinte. Ce surpriza i-a facut Victor Slav sotiei sale, in timp ce ea e plecata in Dubai
Citeste mai mult despre: Bianca Dragusanu, Victor Slav,
Data: 05 Noiembrie 2013

Bianca a publicat o fotografie in care apare un un buchet imens de trandafiri rosii, pe care l-ar fi primit de la sotul ei.

De cateva zile, roscata se afla in vacanta alaturi de cativa prieteni in Dubai si a vrut sa inchida astfel gura rautaciosilor care spun ca zilele casniciei sale cu Victor Slav sunt numarate. Chiar daca sunt departe unul de celalalt, iubirea lor e mai puternica decat niciodata, pare sa transmita Bianca printre randuri.

"As vrea sa am destule cuvinte sa pot descrie bucuria din sufletul meu acum, aici la aproximativ 4000 km de el...sunt gesturi care fac cat 1 milion de cuvinte...️ Love V" a scris Bianca Slav pe pagina ei de Facebook.

Bianca a plecat recent in Dubai, fara sotul ei, pentru a scapa de scandalul care s-a iscat dupa ce s-a aflat ca a facut o intrerupere de sarcina.  Imediat au aparut si speculatiile. Victor Slav a tinut sa precizeze, insa, "La Maruta" ca el a fost cel care a trimis-o pe roscata in Dubai, sa se relaxeze si sa evite toate speculatiile care au luat nastere in jurul lor.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies