Un caine batran a mers 50 de kilometri pentru a se intoarce la stapanul care l-a abandonat, dar nici nu a vrut sa-l vada

Un caine batran a mers 50 de kilometri pentru a se intoarce la stapanul care l-a abandonat, dar nici nu a vrut sa-l vada
Citeste mai mult despre: catel, abandon, caine, emotionant, impresionant,
Data: 23 Aprilie 2015

Povestea lui Lady, un labrador batran, a facut inconjurul lumii dupa ce catelul a parcurs aproape 50 de kilometri pentru a-si regasi familia care o abandonase.

Lady a ajuns intr-un adapost pentru animale in 2012, cand stapanul ei a murit, insa a fost adoptata la scurt timp de o familie si s-a atasat de cei care o salvasera din adapost.

Insa noii stapani nu au placut-o pe Lady la fel de mult cum ii placea ea pe ei, asa ca au dus-o inapoi la adapost, motivand ca se joaca prea dur cu celalalt caine de talie mica al familiei.

Apoi, Lady si-a gasit un nou stapan iubitor, insa dorul fata de cei care o abandonasera a fost atat de mare incat cainele a mers pe jos aproape 50 de kilometri pentru a se intoarce la fostii stapani care nici nu au vrut sa auda de ea.

Respinsa acum de ambele familii care nu o mai voiau inapoi, Lady s-a intors la adapost, tot pe jos.

Norocul ei avea sa se schimbe insa cand mostenitoarea companiei Wrigley Gum, Helen Rosburg, a aflat povestea animalului. Femeia a decis sa o adopte pe Lady si a trimis chiar un avion privat care sa transporte cainele pana la ea la ferma, unde locuieste alaturi de alte 300 de animale salvate din adaposturi.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies