Mai "greu de ucis" decat Bruce Willis. Povestea emotionanta a bebelusului care, la numai 3 luni, a iesit din operatie razand


	Mai "greu de ucis" decat Bruce Willis. Povestea emotionanta a bebelusului care, la numai 3 luni, a iesit din operatie razand
Citeste mai mult despre: bebelus, Bruce Willis, operatie,
Data: 19 Mai 2013

Bruce Willis ar trebui sa se teama de el :) Un baietel in varsta de 3 luni, pe numele lui Joey Powling Jr., s-a dovedit a fi mai "greu de ucis" decat orice erou din filmele de actiune.

Baietelul s-a nascut in iulie cu o grava malformatie. Avea o gaura in inima si a suferit o interventie chirurgicala la trei luni de la nastere. Poza de mai jos a fost facuta la 5 zile dupa operatie.

Fotografia care il infatiseaza pe copilas la putin timp dupa ce a iesit din sala de operatie a devenit o adevarata senzatie pe internet. Mama lui a facut poza, mandra ca bebelusul este in stare sa zambeasca dupa asa o incercare dura.

Unchiul sau a postat imaginea pe site-ul Reddit, unde a adunat peste 1 milion de vizualizari, iar acesta a castigat rapid "titlul" de: "Cel mai dragut bebelus dupa operatie".

Comentariile pozitive nu au incetat sa apara, userii declarand: "Este mai barbat decat sunt eu" sau chiar l-au denumit "bebelusul Bruce Willis".

Lucrurile n-au fost, insa, atat de roz si pentru familia lui Joey care a venit pe lume cu o gaura in inima. Din fericire, medicii au stiut asta inca de cand el se afla in burta mamei si au stabilit sa-l opereze imediat dupa ce implinea trei luni. Interventia a fost un succes.

 

Bruce Willis se intoarce mai "Greu de ucis 4" ca niciodata, in aceasta seara, de la 20.30, la ProTV

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies