Un baiat de 10 ani, batut la scoala, a devenit erou pe internet! VIDEO


	Un baiat de 10 ani, batut la scoala, a devenit erou pe internet! VIDEO
Citeste mai mult despre: elevi, scoala, violenta,
Data: 16 Martie 2011

Atentie, IMAGINI SOCANTE! Violenta nu e niciodata o solutie, dar de cate ori poti intoarce si obrazul celalalt, totusi? Un elev de 10 ani din Sydney a devenit erou pe internet dupa ce a aparut intr-o inregistrare in care se vede ca e atacat de un alt elev. Dupa ce incaseaza cateva lovituri si il roaga pe atacator sa inceteze, baiatul rabufneste si il tranteste pe acesta la pamant.

Baiatul, care fusese tot timpul bataia de joc a celorlalti colegi si batut de nenumarate ori, a fost tintuit la perete si lovit in fata si abdomen de cateva ori de un alt elev, mai mic decat el si ca statura, dar si ca varsta – agresorul are numai 7 ani.

Victima, identificata pe Facebook ca fiind Casey Heynes, l-a rugat pe elevul mai mic sa il lase in pace, dar, vazand ca acesta nu se opreste, l-a lovit la randul lui  si l-a aruncat la pamant.

Ambii elevi au fost suspendati de la scoala pentru patru zile in urma incidentului, petrecut lunea aceasta.

Clipul a starnit numeroase reactii pe retelele de socializare, iar privitorii s-au impartit in doua tabere: cei care sunt de partea elevului agresat initial si cei care sunt de acord cu agresorul.

Cele mai multe comentarii pe Facebook au fost, insa, in favoarea lui Casey. Tatal lui a spus ca acesta a incasat mai multe batai de la colegi care il umileau constant, dar ca i-a fost teama sa vorbeasca cu adultii despre aceste lucruri.

Nu e un copil violent, e prima data cand a rabufnit si nu vreau sa fie condamnat pentru asta. L-am invatat mereu sa nu raspunda provocarilor de acest gen, dar se pare ca alti parinti nu isi invata copiii acest lucru”, spune tatal lui Casey.

Elevii de la Colegiul Chifley din Sydney au povestit ca violenta e ceva la ordinea zilei in scoala lor. “Bataile pe care le-am vazut aici sunt oribile. Ma fac sa nu ma simt deloc in siguranta”, a spus un elev. 

Un altul, coleg cu Casey, a comentat: “Baietii se luau de el in fiecare zi, aruncau cu diverse obiecte in el si, pur si simplu, s-a saturat si s-a lasat purtat de furie”.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies