Transformarea spectaculoasa a lui Razvan Ciobanu. A slabit 34 de kilograme printr-o dieta-minune, si-a marit buzele si are un implant de par

Citeste mai mult despre: Razvan Ciobanu, dieta, slabit,
Data: 29 Ianuarie 2014

Pentru ca si-a dorit sa fie un om nou, Razvan Ciobanu s-a lasat de fumat si a inceput un regim drastic care l-a ajutat sa piarda 34 de kilograme in sase luni, si-a facut un implant de par si este un obisnuit al cabinetelor de infrumusetare.

Dupa ce si-a recapatat increderea in propriul sau corp, designerul a prins curaj si si-a facut un implant de par care i-a scos din buzunar aproximativ 4.000 de euro, potrivit cancan.ro.

De asemenea, Razvan Ciobanu recunostea in urma cu ceva timp ca isi injecteaza periodic acid hialuronic in pometi si botox in buze si marturisea ca nu isi doreste sa arate de 25 de ani, ci vrea sa arate decent pentru varsta sa. "Botoxul nu este o interventie invaziva si repet asta periodic. Imi place sa cred ca oamenii care apar la TV trebuie sa se gandeasca intai la ei", a spus creatorul de moda.

Creatorul de moda, care a implinit saptamana aceasta 38 de ani, are grija si de genele sale, pe care le intretine cu ajutorul unei creme de 100 de euro pe care i-a oferit-o celebra Anastasia Soare, supranumita "Regina Sprancenelor".

Despre dieta-minune cu ajutorul careia a slabit, Razvan Ciobanu a vorbit in emisiunea "La Maruta": "M-am trezit intr-o dimineata si am realizat ca nu mai pot sa port hainele pe care as fi vrut sa le port. Mai am de dat jos 10 kilograme. dieta functioneaza. Aveam 128 de kilograme cand am inceput un regim proteic. E singura dieta care functioneaza la mine. Mananc numai proteine zilnic: carne, branza, oua", a marturisit designerul.

Asa arata Razvan Ciobanu in urma cu cativa ani: 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies